Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
sözlümde kışkanç ya
ben zahten elbise filan sevmiyorum:kptmya:

Ben seviyorum valla -kop

ooo plan yapmış buaya gelirsin benim yanıma girersin burda da çalışırsın altına arabanı alırım falan

Oh valla paşam planlar kurulmuş:D

Kız gel beni alırsın gezer tozarız senle :kptmya::kptmya:

ay benimki pek kıskanç değildir ya da belli etmiyo bilmiyorum ben ona daha ilk konuşmamızda kıskanç ve herşeye karışan erkeklerden nefret ederim öyle yapacaksan hiç konuşmayalaım hemen teli kapatalım demiştim belki bilinç altına yerleşmiştir:kptmya:

mavişim çok soru sordum ama baban sizinle yaşamıyo mu siz neden izmirdesiniz:ilknur:

:kptmya::kptmya:

Ya h.sonu elbise giydim. Sonracığıma çok dikkat çekiosun dio :hulya: Hem ben varken giy dio, hemde o varken giyince böle dio, hiç dinlemedim :kptmya:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
ay benimki pek kıskanç değildir ya da belli etmiyo bilmiyorum ben ona daha ilk konuşmamızda kıskanç ve herşeye karışan erkeklerden nefret ederim öyle yapacaksan hiç konuşmayalaım hemen teli kapatalım demiştim belki bilinç altına yerleşmiştir:kptmya:

mavişim çok soru sordum ama baban sizinle yaşamıyo mu siz neden izmirdesiniz:ilknur:

canım arada gelir izmire 1 hafta filan durur yine gider annemde gider ordaki ev annemle babam arası bozuktu bizde izmire geldik kardeşim okula başlaynca burda kaldık seneye istanbula döncez. haziranda

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Ben seviyorum valla -kop

Oh valla paşam planlar kurulmuş:D

Kız gel beni alırsın gezer tozarız senle :kptmya::kptmya:

:kptmya::kptmya:

Ya h.sonu elbise giydim. Sonracığıma çok dikkat çekiosun dio :hulya: Hem ben varken giy dio, hemde o varken giyince böle dio, hiç dinlemedim :kptmya:

ben dinlemiyorum bzen giymek çok istersem giyiyorum valla:kptmya:elbisede fazla giymem öyle çok istersem çok beğenerek aldıysa o zamn

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
he valla bizm paşada planlar havada uçuşuyo ama ben yerle bir etmesini bilirim:kptmya::kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
valla zuzu harbi diyom bak sen de bun inat varken seninkini mum yaparsın bence sana güveniyorum-kop

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar