İzmir fobili zuzu
Ay valla yılan hikayesi olmuş canım sizin hikaye. Aslında sana ilk başta öyle birşey demeseydi, sende bu kadar inat etmezdin
ben baştan söylemiştim en azından onu ikna etmeye çalışırdım ama bu şekilde vazgeçmesi benim inadımı fazlalaştırdı ya herkes sevmek zorunda değil ariş mesela sen istanbulu sevmiyorum yaşayamam desen anlarım büyük bir şehir....bende izmirde yaşayamam sevmedim ama çirkin bir yer demiyorum güzel bir yer gezmek için ama yaşamak anlamında izmir bana göre değil
Tabii ki canım. Ben de İzmir'den uzaklaşmak istemem. Sonuçta buraya ve buranın şartlarına alışmışım. İstanbul büyük bir yer, bana göre de paran varsa orada gezersin, tozarsın ve de yaşarsın.
ya paran varsa durumu tamam da ben çok zengin değilim ama buranın hayat standartına alışmışım herşey elimin altında alışveriş merkezleri bildiğim yer istediğimi bulabiliyorum falan ama orası sessiz sakin geliyo bana sevmeedim içim almadı işte bilmiyoruım bana uygun değil
bence sen ona inat izmirden nefret etmişşin:ilknur:
ya patencı konuya mudahıl olamıyor kı
hastane kızım burası hastane -kizgin
alla alla yaa
dur anladıgım kadarıyla ozet geceyım
senın kı sana once ıdt yasarız demıs sonra yan cızmıs evlenınce ızmıre mı yerlescez demıs
sen de buna mı kızıyon
doğru dımı
goz ucuyla okudugum kadarıylan anlamısmıyım
Günaydın kızlar zuzum geçmiş olsun canım
ulen yemek yarışmaları oluyo hani benim katılmamı istiyodunuz :alsana::alsana::alsana:haberim olmuyo ben girip takip edemiyorum anca topiğe geliyorum
teşekkür ederim sılacık nerelerdesin gerçi bende yoktum ama iyimisin
[/IMG]ya ne bilem sizi bırakıp başka tarafa gidemiyorum anca geceleri incelemem lazım biriyle konuşurken pek dolanamıyorum topik topik....valla haber verin ala ala hem katılın diyonuz hıhhh katılımıcam ulen bu yaptığım ıslak kekide kendim yicem