Kristen Stewart
Daimi Üye
ortak canım starbucks çekiyo filtre kahve:sim3:
Canım valla burayı kaçırmışım diğer yerlere bakarken görmedim sen içmişsin ama bitene de ben ısmarlimmi sana
ortak canım starbucks çekiyo filtre kahve:sim3:
ne olsun be ortak nasıll olduğumu bende bilmiyorum yorgunum koşturmaktan......burda hava günlerdir çok güzel sabah işe gelene kadar su içinde kaldım keşke kısa kollu giyinseymişim yaaa
Iyiyim canim kahve bana sanirim, tesekkürler.
Valla bende bu konulari esime danisirim canim, aslinda herseyi ortak karar alarak yapariz. :ilknur:
zaten laptop var neden masraf yapıyomuşum....eskidi diyorum bozulucak yenisini alcan mı dedim almam gereksiz masraf dedi o zaman ben alırım bana karışma dedim-kizgin
Ben danışıyorum cannım Sonuçta benim senin paran yok bizde, onun için o tarz konularda hep eşime bırakırım son sözü.
Bizimde internetimiz değişecek. Bana soruyor napalım diye, sen bilirsin dedimSonra birşey olduğunda başıma ekşiyeceğine şimdiden söylüyorum
600 TL iyi bir fiyat mı canım 2. ele göre. Hiç masaüstü fiyatlarını bilmiyorum. Ayrıca ekran falan LCD monitör mü? Hızı kaç?
Ona haber veripte yapsaydin belki daha farkli yaklasirdi canim konuya. Su an kizdigi icin öyle konusuyor olabilir.
Tabii sen esini daha iyi tanirsin.
keşke eşimle bu konularda kafamız uyuşşa uyuşmuyo ki ortak karar almamız için benim böyle şeyler istememem lazım...
Aynen İlknur bizde de hep eşime danışırım,sonr akim dinlicek onu.
Bişey oldu mu başıam ekşir sen aldın,sen yaptın,sen dedin ne gerek var o alsın sorumluluk onda kalsın
Iyiyim canim kahve bana sanirim, tesekkürler.
Valla bende bu konulari esime danisirim canim, aslinda herseyi ortak karar alarak yapariz. :ilknur:
eşim almıcaiçin sorumluluğu ben kabul ediyorum..ben birazinatçıyım biraz da başına buyruk kafama koyduğumu yapmadan içim rahat etmez:ilknur:
bende çok inadımdır kafama koyduğumu yaparım valla
eşim almıcaiçin sorumluluğu ben kabul ediyorum..ben birazinatçıyım biraz da başına buyruk kafama koyduğumu yapmadan içim rahat etmez:ilknur:
Bende kabul ettirene kadar ugrasirim.
erkekler kadınlarda bu huyu hiç sevmiyo işte-kizgin
aslında en mantıklısı bu ben direk rest çekiyorum bu huyumdan ben de rahatsızım
evet benimkide nefret eder artık benimki desemmi bilmiyorum ama inatçıyım herkeste sevmez bu huyumu birisi önümde yalvarsa üstüne basar geçerim arkama bile bakmam o kadar inadım
Ben cocuklugumda da öyleydim, babama istedigimi yaptirana kadar ugrasirdim.
ben de kafaya koydum mu gözüm görmez bişeyi bu yönden benziyoruz...bu arada ayrıldınız mı
bilmiyorum dün değil evvelsi gün biribirimize ne kadar çok sevdiğimizi söyledik ben seni çok seviyprum dedim oda sen benim nefesimsin dedi ama yine tartıştıkdünde ne var bu izmirde ölümmü var anlamadım neden istemiypsun dedi kal istanbulda dedi bende evet ya ne var bu izmirde ilk önce tamam diyosun sonra hayır diyosun anlamadım sende kal izmirde dedim ondan daha da msj laşmadık