Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
ne olsun be ortak nasıll olduğumu bende bilmiyorum yorgunum koşturmaktan......burda hava günlerdir çok güzel sabah işe gelene kadar su içinde kaldım keşke kısa kollu giyinseymişim yaaa

Aslında burası da güzeldi hatta dün akşam eşimle yemeğe çıktık alışveriş yaptık..

Kızıma hırka giydirdim güzeldi,bugün bozuk açar inşaallah

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065

Iyiyim canim kahve bana sanirim, tesekkürler.

Valla bende bu konulari esime danisirim canim, aslinda herseyi ortak karar alarak yapariz. :ilknur:

keşke eşimle bu konularda kafamız uyuşşa uyuşmuyo ki ortak karar almamız için benim böyle şeyler istememem lazım...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
zaten laptop var neden masraf yapıyomuşum....eskidi diyorum bozulucak yenisini alcan mı dedim almam gereksiz masraf dedi o zaman ben alırım bana karışma dedim-kizgin

Ona haber veripte yapsaydin belki daha farkli yaklasirdi canim konuya. Su an kizdigi icin öyle konusuyor olabilir.
Tabii sen esini daha iyi tanirsin.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Ben danışıyorum cannım Sonuçta benim senin paran yok bizde, onun için o tarz konularda hep eşime bırakırım son sözü.

Bizimde internetimiz değişecek. Bana soruyor napalım diye, sen bilirsin dedim:D Sonra birşey olduğunda başıma ekşiyeceğine şimdiden söylüyorum:D

600 TL iyi bir fiyat mı canım 2. ele göre. Hiç masaüstü fiyatlarını bilmiyorum. Ayrıca ekran falan LCD monitör mü? Hızı kaç?

Aynen İlknur bizde de hep eşime danışırım,sonr akim dinlicek onu.

Bişey oldu mu başıam ekşir sen aldın,sen yaptın,sen dedin ne gerek var o alsın sorumluluk onda kalsın:kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065

Ona haber veripte yapsaydin belki daha farkli yaklasirdi canim konuya. Su an kizdigi icin öyle konusuyor olabilir.
Tabii sen esini daha iyi tanirsin.

onun sözünü dinlemiyorum die kızıyo geçende de telefonumu değiştirmiştim böyle ondan amannnn nasılsa kızar kızar soğur napayım ben...-kizgin

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
keşke eşimle bu konularda kafamız uyuşşa uyuşmuyo ki ortak karar almamız için benim böyle şeyler istememem lazım...

Anliyorum canim, bizimde laptopta eskidi yenisi lazim. Esimle ayni fikirdeyiz degismesi gerekiyor. Tabii sen isteyip o istemedi diye almaman sacma olur. Orta yolu bulabilseniz.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Aynen İlknur bizde de hep eşime danışırım,sonr akim dinlicek onu.

Bişey oldu mu başıam ekşir sen aldın,sen yaptın,sen dedin ne gerek var o alsın sorumluluk onda kalsın:kptmya:

eşim almıcaiçin sorumluluğu ben kabul ediyorum..ben birazinatçıyım biraz da başına buyruk kafama koyduğumu yapmadan içim rahat etmez:ilknur:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
eşim almıcaiçin sorumluluğu ben kabul ediyorum..ben birazinatçıyım biraz da başına buyruk kafama koyduğumu yapmadan içim rahat etmez:ilknur:

Aslında o bende de var ama eşime söyleyip yapıyorum yani benim dediğim oluyor karar aşamasında

Hepte malesef aksilik çıkıyor o da haliyle başıma ekşir:mendil:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evet benimkide nefret eder artık benimki desemmi bilmiyorum ama inatçıyım herkeste sevmez bu huyumu birisi önümde yalvarsa üstüne basar geçerim arkama bile bakmam o kadar inadım

ben de kafaya koydum mu gözüm görmez bişeyi bu yönden benziyoruz...bu arada ayrıldınız mı

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ben de kafaya koydum mu gözüm görmez bişeyi bu yönden benziyoruz...bu arada ayrıldınız mı

bilmiyorum dün değil evvelsi gün biribirimize ne kadar çok sevdiğimizi söyledik ben seni çok seviyprum dedim oda sen benim nefesimsin dedi ama yine tartıştık:)dünde ne var bu izmirde ölümmü var anlamadım neden istemiypsun dedi kal istanbulda dedi bende evet ya ne var bu izmirde ilk önce tamam diyosun sonra hayır diyosun anlamadım sende kal izmirde dedim ondan daha da msj laşmadık

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bilmiyorum dün değil evvelsi gün biribirimize ne kadar çok sevdiğimizi söyledik ben seni çok seviyprum dedim oda sen benim nefesimsin dedi ama yine tartıştık:)dünde ne var bu izmirde ölümmü var anlamadım neden istemiypsun dedi kal istanbulda dedi bende evet ya ne var bu izmirde ilk önce tamam diyosun sonra hayır diyosun anlamadım sende kal izmirde dedim ondan daha da msj laşmadık

benim içimden bi ses ayrılmıcaksınız dio ama bakalım hayırlısı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar