Günaydin hanimlar. -hmm
saol iko sende istermisin
ya kızlar ben masa üstü pc alcam ikinci el 600 liraya buluverdi bi tanıdık hafta sonu getirecek ben daha görmedim ama güzel dedi ona güveniyorum....eşime dedim dün akşam kızdı bana hiç bişey danışmıyosun kime sordun ki filan die ben de alıcam dedim inatçısın falan filan baya kızdı...ama ben almak istiyorum zaten bu saatten sonra dönemem de....biz kadınlar herşeyi eşimiz danışmak zorunda mıyız Allah aşkına....?:ilknur:
isterim ama sütlü olsun ben böyle acı acı içemem
Ben danışıyorum cannım Sonuçta benim senin paran yok bizde, onun için o tarz konularda hep eşime bırakırım son sözü.
Bizimde internetimiz değişecek. Bana soruyor napalım diye, sen bilirsin dedimSonra birşey olduğunda başıma ekşiyeceğine şimdiden söylüyorum
600 TL iyi bir fiyat mı canım 2. ele göre. Hiç masaüstü fiyatlarını bilmiyorum. Ayrıca ekran falan LCD monitör mü? Hızı kaç?
Ben danışıyorum cannım Sonuçta benim senin paran yok bizde, onun için o tarz konularda hep eşime bırakırım son sözü.
Bizimde internetimiz değişecek. Bana soruyor napalım diye, sen bilirsin dedimSonra birşey olduğunda başıma ekşiyeceğine şimdiden söylüyorum
600 TL iyi bir fiyat mı canım 2. ele göre. Hiç masaüstü fiyatlarını bilmiyorum. Ayrıca ekran falan LCD monitör mü? Hızı kaç?
al bakalım
hızını bilmiyorum lcd netten baktım normal fiyatı ama açıkcası özelliklerini bilmiyorum...eşe danışılır tamam da benim eşim hayatta almaz ki çünkü ona göre gereksiz biliyorum...onun teknolojiyle alakası yok işe gitsin gelsin bazen gezsin...eve gelsin yemek yesin..yani evde net olsun pc olsun demez...benim laptop eskidi artık bozulsa yenisini almaz ben de işten çıkma istiyorum işimi garantiye almak ,için yaptım bunu...yoksa evde naparım:ilknur:
al bakalım
yani herhalde böle şeylerde danışmak zorundasın sanırım bilmemki daha evli değilim o yüzden fazla yorum yapamıyorum
ay niye olmaz diyo anlamadım yane açıklaması ne neden istemiyomuş?teşekkürler
olmaz diyo ama o zaman da o istemiyo die almıcam mı:ilknur:
al aris sanada sıcak çikolata
Fiyatı normalse sorun yok o zaman. Ama sen parayı PC eve gelsin öyle ver. Bak bir kurulsun falan -ayse
sende haklısın be iko ama hesaba almadın diye onu herhal kızdı eşin
Iyiyim canim kahve bana sanirim, tesekkürler.günaydın sadiye naber
ya kızlar ben masa üstü pc alcam ikinci el 600 liraya buluverdi bi tanıdık hafta sonu getirecek ben daha görmedim ama güzel dedi ona güveniyorum....eşime dedim dün akşam kızdı bana hiç bişey danışmıyosun kime sordun ki filan die ben de alıcam dedim inatçısın falan filan baya kızdı...ama ben almak istiyorum zaten bu saatten sonra dönemem de....biz kadınlar herşeyi eşimiz danışmak zorunda mıyız Allah aşkına....?:ilknur:
ay niye olmaz diyo anlamadım yane açıklaması ne neden istemiyomuş?