Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Neredeyse dümdüz denecek kadar küçük göğüslü bir kadın eninde sonunda kendine bir sütyen almaya karar vermiş ve bir iç çamaşırı mağazasına girmiş

satıcı kıza sormuş:"50 beden sütyeniniz var mı?:"tezgahtar kız kahkalarla gülmeye başlamış ve kadın büyük hayal kırıklığı içinde başka bir mağazanın yolunu tutmuş.

yine aynı şekilde aşağılanıp reddilince morali o kadar bozulmuş ki,sonkez ve bütün cesaratini toplayarak bir grosmarketin kapısından içeri girmiş ve önüne çıkan ilk görevlinin karşısında blozunu yırtarak"bunlara iyi bakın!bunlar için birşeyiniz var mı?"diye bağırmış.

Adam bir gördüklerine bakmış bir de kadına bakmış ve cevap vermiş:

"Hanımefendi,sivilceler için ürünlerimiz 4.reyonda"

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ;
- uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....?:kptmya::kptmya:

Tepki
29
Rahibin kilise bahçesinde bir kümesi vardır
birgün rahibin horozu ortadan kaybolur
horozunu bulması yada yeni bir horoz alması gerekmektedir
ayinden sonra cemaatine sorar
kimin horozu var?bütün erkekler ayağı kalkar
hayır onu demedim horozu gören varmı?
bütün kadınlar ayağı kalkar
hayır efendim ben başkasının horozunu gören varmı demek istedim?
kadınların yarısı ayağı kalkar
rahip sinirlenir
ne laf anlamaz insanlarsınız yaaa ben benim horozumu gören varmı diye sordum diyince bütün rahibeler ayağa kalkar:kptmya::kptmya:

:cokkomik: :kptmya: :kptmya:

eLLerine sağLıkkk :D

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Azrail temelin yanına gelir ve kardeş vaktin tamam hadi gidelim der.

Temel de uyanık ya yalvarır bana 5 yıl süre ver ondan sonra gel al canımı azrail tamam der temel de kendi kendine pilot olursam beni havada yakalayamaz derken 5yıl sonunda azrail pilot temelin yanına gelir ve vakit doldu gidelim der

temelde şimdi canımı alsan arkada 300 yolcu var onlar ne olacak der

azrail : oglum hepinizi bir araya getirene kadar anam ağladı zaten:kptmya::kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Yolculuktan dönen Idris, kahvede oturanlara sordu :
- Yahu pizum Temel nasil öldi?
- Kalpten cittu, dediler.
- Vasiyetu filan var miydu?
- Var idu. "Beni denize gömün" demis idu.
- Cömdünüz mü?
- Cömdük amma, mezarinu kazarken çok kayip verduk...
:kptmya::kptmya:

Tepki
29
Amerika'da 50 katli bir otelin en üst katindan genç bir kiz kendini asagiya atmis o sirada üst katlarin birinde pencereden disari seyreden bir Fransiz, kizin yukaridan geldigini görünce hemen kollarini açmis ve kizi yakalamis.
- Hayatim bak ne kadar genç ve güzelsin, neden intihar ediyorsun, bak hayat ne kadar güzel. Simdi seninle bir Fransiz lokantasina gideriz, karnimizi doyurduktan sonra bir diskoya gideriz, dans edip içki içeriz ondan sonra da benim odaya gelir sevisiriz diyince kiz birden "Genemi s.... diye bagirip adamin kollarindan kurtulup kendini asagiya birakmis.
Otelin orta katlarinda bir Italyan kizin geldigini görünce kollarini açip yakalamis. O da Fransiz gibi,
- Neden intihar ediyorsun güzelim, simdi seninle bir Italyan lokantasina gidip nefis bir spagetti yeriz, sonra da diskoya gidip egleniriz, oradan çikip benim odaya geliriz sana Italyan erkeklerinin gücünü gösteririm, diyince kiz yine "Genemi s..." diye çiglik atarak onunda kollarindan kurtulup kendini asagi atmis.
Bu sirada otelin 10.katinda disariyi seyreden Temel, kizin geldigini görünce kollarini açip yakalamis.
- Uyy ne kadar cüzel kizsin daa; neden ölmek isteysun. Hacan simdi bir lokantaya gidip karnimizi doyururuz ondan sonrada biraz egleniriz, daha sonra gelip seni odana yatiririm, bende kendi odama yatarim, dinleniriz, diyince kiz hayretler içinde "Ya s..." diye sormus. Bu soruyu duyan Temel kollarini yanlara açip "O.....diye bagirarak kizi asagiya birakmis.

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Neredeyse dümdüz denecek kadar küçük göğüslü bir kadın eninde sonunda kendine bir sütyen almaya karar vermiş ve bir iç çamaşırı mağazasına girmiş

satıcı kıza sormuş:"50 beden sütyeniniz var mı?:"tezgahtar kız kahkalarla gülmeye başlamış ve kadın büyük hayal kırıklığı içinde başka bir mağazanın yolunu tutmuş.

yine aynı şekilde aşağılanıp reddilince morali o kadar bozulmuş ki,sonkez ve bütün cesaratini toplayarak bir grosmarketin kapısından içeri girmiş ve önüne çıkan ilk görevlinin karşısında blozunu yırtarak"bunlara iyi bakın!bunlar için birşeyiniz var mı?"diye bağırmış.

Adam bir gördüklerine bakmış bir de kadına bakmış ve cevap vermiş:

"Hanımefendi,sivilceler için ürünlerimiz 4.reyonda"
ya bu çok iyiyidi ya kırıldım gülmekten:kptmya::kptmya::kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
İlkokul 5. sınıfta resim dersinde öğretmen "çocuklar konu
serbest, hayvan resimleri çizin bakayım" dedi.

10 dakika sonra küçük Ahmet el kaldırdı. öğretmen yanına geldi. Resim kağıdının üzerinde bir sinek duruyordu. çocuğun bu sinekten şikayetçi olduğunu zanneden Öğretmen eliyle sineği kovaladı ama hayvan hiç hareket etmedi. Biraz daha dikkatli bakınca da sineğin gerçek olmadığını fark etti. bu bir sinek resmiydi.

öğretmen şaşkınlıkla sordu:
-Sen mi yaptın oğlum bu resmi?
- Evet öğretmenim.
- Peki bir de at resmi yap bakayım.
Küçük Ahmet öyle bir at resmi çizdi ki,at, sanki kağıttan fırlayıp
çıkacak. O kadar canlı.

Şaşıran öğretmen:
- Yavrum beni hemen babana götür. Sen müthiş bir yeteneksin.
Burada harcanmaman gerekir. Derhal güzel sanatlara transfer olman
lazım. Babanla konuşmalıyım, dedi.

Son dersten sonra Ahmet'le beraber yola koyuldular.Dar bir patikadan bir gecekonduya geldiler. İçerde, yatakta, dizlerini karnına çekmiş, üzerinde yorganı bir adam yatıyordu. öğretmen konuşmaya başladı:
- Geçmiş olsun fendim.
- Teşekkürler.
- Ben oğlunuzun...
- Allah kahretsin oğlumu.
- Aman böyle söylemeyin,yaptığı resimler...
- Onun yaptığı resimler yerin dibine batsın.
- Ama beyefendi böyle yetenekli bir çocuğun...
- Yeteneğine başlatmayın simdi.
- Peki ne oldu,niçin böyle kızgınsınız oğlunuza?
- Neden olacak, dün gece eve biraz çakırkeyif geldim.
- Bu eşşoğlu sobanın üzerine çıplak kadın resmi çizmiş....:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Amerika'da 50 katli bir otelin en üst katindan genç bir kiz kendini asagiya atmis o sirada üst katlarin birinde pencereden disari seyreden bir Fransiz, kizin yukaridan geldigini görünce hemen kollarini açmis ve kizi yakalamis.
- Hayatim bak ne kadar genç ve güzelsin, neden intihar ediyorsun, bak hayat ne kadar güzel. Simdi seninle bir Fransiz lokantasina gideriz, karnimizi doyurduktan sonra bir diskoya gideriz, dans edip içki içeriz ondan sonra da benim odaya gelir sevisiriz diyince kiz birden "Genemi s..... diye bagirip adamin kollarindan kurtulup kendini asagiya birakmis.
Otelin orta katlarinda bir Italyan kizin geldigini görünce kollarini açip yakalamis. O da Fransiz gibi,
- Neden intihar ediyorsun güzelim, simdi seninle bir Italyan lokantasina gidip nefis bir spagetti yeriz, sonra da diskoya gidip egleniriz, oradan çikip benim odaya geliriz sana Italyan erkeklerinin gücünü gösteririm, diyince kiz yine "Genemi s.... diye çiglik atarak onunda kollarindan kurtulup kendini asagi atmis.
Bu sirada otelin 10.katinda disariyi seyreden Temel, kizin geldigini görünce kollarini açip yakalamis.
- Uyy ne kadar cüzel kizsin daa; neden ölmek isteysun. Hacan simdi bir lokantaya gidip karnimizi doyururuz ondan sonrada biraz egleniriz, daha sonra gelip seni odana yatiririm, bende kendi odama yatarim, dinleniriz, diyince kiz hayretler içinde "Ya s.....diye sormus. Bu soruyu duyan Temel kollarini yanlara açip "o...... diye bagirarak kizi asagiya birakmis.

:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Yolculuktan dönen Idris, kahvede oturanlara sordu :
- Yahu pizum Temel nasil öldi?
- Kalpten cittu, dediler.
- Vasiyetu filan var miydu?
- Var idu. "Beni denize gömün" demis idu.
- Cömdünüz mü?
- Cömdük amma, mezarinu kazarken çok kayip verduk...
:kptmya::kptmya:

kız nerden buluyon bu fıkraları:kptmya::kptmya::kptmya:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
İlkokul 5. sınıfta resim dersinde öğretmen "çocuklar konu
serbest, hayvan resimleri çizin bakayım" dedi.

10 dakika sonra küçük Ahmet el kaldırdı. öğretmen yanına geldi. Resim kağıdının üzerinde bir sinek duruyordu. çocuğun bu sinekten şikayetçi olduğunu zanneden Öğretmen eliyle sineği kovaladı ama hayvan hiç hareket etmedi. Biraz daha dikkatli bakınca da sineğin gerçek olmadığını fark etti. bu bir sinek resmiydi.

öğretmen şaşkınlıkla sordu:
-Sen mi yaptın oğlum bu resmi?
- Evet öğretmenim.
- Peki bir de at resmi yap bakayım.
Küçük Ahmet öyle bir at resmi çizdi ki,at, sanki kağıttan fırlayıp
çıkacak. O kadar canlı.

Şaşıran öğretmen:
- Yavrum beni hemen babana götür. Sen müthiş bir yeteneksin.
Burada harcanmaman gerekir. Derhal güzel sanatlara transfer olman
lazım. Babanla konuşmalıyım, dedi.

Son dersten sonra Ahmet'le beraber yola koyuldular.Dar bir patikadan bir gecekonduya geldiler. İçerde, yatakta, dizlerini karnına çekmiş, üzerinde yorganı bir adam yatıyordu. öğretmen konuşmaya başladı:
- Geçmiş olsun fendim.
- Teşekkürler.
- Ben oğlunuzun...
- Allah kahretsin oğlumu.
- Aman böyle söylemeyin,yaptığı resimler...
- Onun yaptığı resimler yerin dibine batsın.
- Ama beyefendi böyle yetenekli bir çocuğun...
- Yeteneğine başlatmayın simdi.
- Peki ne oldu,niçin böyle kızgınsınız oğlunuza?
- Neden olacak, dün gece eve biraz çakırkeyif geldim.
- Bu eşşoğlu sobanın üzerine çıplak kadın resmi çizmiş....:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:-kop

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
adamın biri askere gider .herkes birbirine ne iş yaptığını sorar.
sırasıyla terzi, bakkal, berber,b izimkine sıra geldiğinde ben:
-İDDACIYIM ve hayatımı bununla kazanıyorum der.
ve herkesle iddaya girişir. bütün bölüğü soyar soğana çevirir.

bölük komutanı bundan bıkar ve bunu başka bir bölüğe yollar.
diğer bölük komutanını arar uyarır. sana bir asker yolluyorum ama sakın onunla iddaya girişme der. ama diğer bölük komutanıda çok iddacıdır. askeri yanına çağırır.

hadi seninle iddaya girişelim ama soruyu ben sorarım der. asker hemen kabul eder. komutan askere benim karımın po.......kaç ben var der. asker iki der. komutan üç der.kadına bakarlar gerçektende üç ben vardır .yeni komutan eski komutana telefon açar:
-hani senin asker çok iddacıydı onunla karmın po.......benlerin
sayısına iddaya giriştik ben kazandım der:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

eski komutan kahkaha atar.
-oda zaten bizim bölüğün tüm askerleriğle komutanın karısının po...... görmek için iddaya girişmişti der.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Nasıl iyi geldimi zuzuzuuuuuuuuuuuuuu dahada devam etmek isterdim ama çıkmam lazım canım oğlum okuldan gelicek yemek hazır değil daha yarın devam ederim oldumuuu:gulegule:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
adamın biri askere gider .herkes birbirine ne iş yaptığını sorar.
sırasıyla terzi, bakkal, berber,b izimkine sıra geldiğinde ben:
-İDDACIYIM ve hayatımı bununla kazanıyorum der.
ve herkesle iddaya girişir. bütün bölüğü soyar soğana çevirir.

bölük komutanı bundan bıkar ve bunu başka bir bölüğe yollar.
diğer bölük komutanını arar uyarır. sana bir asker yolluyorum ama sakın onunla iddaya girişme der. ama diğer bölük komutanıda çok iddacıdır. askeri yanına çağırır.

hadi seninle iddaya girişelim ama soruyu ben sorarım der. asker hemen kabul eder. komutan askere benim karımın po.......kaç ben var der. asker iki der. komutan üç der.kadına bakarlar gerçektende üç ben vardır .yeni komutan eski komutana telefon açar:
-hani senin asker çok iddacıydı onunla karmın po.......benlerin
sayısına iddaya giriştik ben kazandım der:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

eski komutan kahkaha atar.
-oda zaten bizim bölüğün tüm askerleriğle komutanın karısının po...... görmek için iddaya girişmişti der.
puhahahahahahaaaaa:kptmya::kptmya::kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar