Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
heeee sorma unutamıyomda hoş olduguna değil ömrü hayatımda öyle ses duymadım korkumdanda uyku neyim kalmadı :kptmya:

Aaaaaaaaaaa iftiracıya bak konuşurken hiç öyle demiyordun ama şimdi niye saklıyorsun hem o uykusuzluk korkudan değil sesimin etkisinden uyuyamamışsındır sen itiraf et egzotik ti değilmi:kptmya:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
offfff canım filtre kahve istiyo gireyim polar battaniyemin altına açayım t.v keyif yapayım offf offfff

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ohhh be sinir oluyodum her defasında büyüt büyüt yazıyı ya bide 4-5 kişinin alıntısını nasıl yapıyosunuz beceremedim bi türlü:dertli:bende amma sorunluyum heee:kahve:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
offfff canım filtre kahve istiyo gireyim polar battaniyemin altına açayım t.v keyif yapayım offf offfff
ohhhh kıskandır kıskandır :sim3:
Of bende bende. Bu arada içim bulanıo ya :sim3:
hayırdır kız yegenmi geliyooooo -kop
o keyiften ben de istiyom:sim3:
bendeeeeeeeeeeeeeeee:kahve:

ne güzel olur :hulya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
ohhh be sinir oluyodum her defasında büyüt büyüt yazıyı ya bide 4-5 kişinin alıntısını nasıl yapıyosunuz beceremedim bi türlü:dertli:bende amma sorunluyum heee:kahve:

Canım ALINTI yazıyor ya, onun yanında MO yazıyor. Onu tıkla en son alıntı yapmak istediğin kişinin mesajına da Alıntı yazısına tıkla oluyor.

ne çabık :dertli:

arına ayrıca bilgi için teşekkür-kop

Rica ederim canımcım

ohhhh kıskandır kıskandır :sim3:

hayırdır kız yegenmi geliyooooo -kop

bendeeeeeeeeeeeeeeee:kahve:

ne güzel olur :hulya:

Valla durun daha ilk denememi yaptım:D İlk günden hemen de olmaz sanırım :kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
biz arişle bu ara kafayı komple hamilelikle bozduk zaten bi hamile kalsakta rahatlasak:kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar