Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
red-bull-energy-shots1.jpg

beyazpeynir.jpg

Buyur ortak-hmm

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
kızlarrr size bişi danışacagımmm ..Ben şimdi 650 liraya bir yatak örtüüs aldım x mağazadan 4 aydır taksitlerini ödüorumürünü teslim almadım daha ..Aynı ürün 450 lira başka bi magazada. bugun aadım magazayı dedim belli sebeplerden dolayı ürünün taksitlerini artık ödeyemeyecegim ben ödediğim taksit kadarürün alıp sizden aldıgım örtüyü iptal ettirmekistiorum bana dedi ki prosedüre uygun değil falan ben size dönecegim dedi.. bunlar zorluk çıkartacak belli acaba kaymakamlık tüketici haklarına dilekçe versem bi sonuç alırmıım???

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
kızlarrr size bişi danışacagımmm ..Ben şimdi 650 liraya bir yatak örtüüs aldım x mağazadan 4 aydır taksitlerini ödüorumürünü teslim almadım daha ..Aynı ürün 450 lira başka bi magazada. bugun aadım magazayı dedim belli sebeplerden dolayı ürünün taksitlerini artık ödeyemeyecegim ben ödediğim taksit kadarürün alıp sizden aldıgım örtüyü iptal ettirmekistiorum bana dedi ki prosedüre uygun değil falan ben size dönecegim dedi.. bunlar zorluk çıkartacak belli acaba kaymakamlık tüketici haklarına dilekçe versem bi sonuç alırmıım???

amam sen belli bir miktar ödemişsin en başlarda olsaydı taksit ödemeden belki bir şeyler yaparlardı diye düşünüyorum istersen sen yine ver dilekçe şansını dene bence

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
attachment.php

ortak al bakalım iyi gelir ıscak ıscak

Ekli dosyalar

• corba_739.jpg
    corba_739.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 86

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
kuzularben gdiorumm öptüm sizi bybyy kendinize dikkat edin çoküşüyorum yatıacam..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar