- #1.561
ya kıvırma da değilde neresi iyiyse bizim için orası olur aşkım diyo tamam geldim ya istanbulda iş bulmassam ne olucak peki diyo sanki burası dağbaşı yaaaa ay böle konular açılınca izmirden bin kere daha nefret ediyorum
Aynen KSo, erkek arkadaşı burda hatalı, en başta deseymiş madem. Oyalamak hoş bişeymi?
ya kıvırma da değilde neresi iyiyse bizim için orası olur aşkım diyo tamam geldim ya istanbulda iş bulmassam ne olucak peki diyo sanki burası dağbaşı yaaaa ay böle konular açılınca izmirden bin kere daha nefret ediyorum
Bak işte en başta dediğim şey var. Korku,,, İş bulamama korkusu. Şöyle diyeyim zuzucum, şimdi erkek arkadaşın orda belli bir çevre edindi. İstanbul'a geldiğinde herşey sil baştan yaşanacak. Tabii bu onu haklı kılmıyor. Aynı şeyleri buraya gelsen sende yaşayacaksın; ama bir empati yap, iş bualamazsa eşinin eline bakmış biri olacak iş bulana kadar.:dertli:
ya o izmirde şimdiden nasıl iş bulalım arina daha askerliği var söz yapmadan askere gitmem diyo başka bişiy demiyo kısa dönem yapıcak ama
Zuzu bu kadar önyargılı yaklaşma, bak bir söz var.
"İstemediğin ot burnuunda bitermiş."
Ona göre :lululu: