Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.361
Yazın kışlıkları kaldırırken hepsini vakumlu poşetlere koyup kaldırmıştım hafta sonunda kışlıkları çıkarıp yerleştireyim dedim anam ne göreyim sanki hepsini düğüm atıpta bir köşeye koymuşsun gibi kırış kırış hele kazakların hali allahım öyle kötüydüki bütün bir hafta sonunu ütü yapırarak geçirdim üstüne yetmiyo birde ağrılarım oldu allahıma şüküe hepsini bitirdim ama bende bittim resmen yani

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
hımm o yüzden valla sılam b daha koyma vakumlu poşete bence aslında o kadar da iyi diyolar ama demek buruşturduğunu gizliyolar

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Geçmiş olsun o zaman canımcım:D

Valla benimde kışlıkları çıkarmam lazım; ama önce dolap almam lazım :dusun:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.361
Hayırdır canım niye:D Kızın yüzünden mi:D

:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:o cadım ayrı bir olay zaten o karışıklığın içinde ablasıyla bir kavgaya tutştular ablasına aldığım südyenler vardı sen tut onlar al içine giy bizimki içeri girip çıktıkça pis pis sırıtıyo :kptmya:anlamıyoruz tabi neden güldüğünü baktım bizimkinin üst gövdesi şiş duruyo sena üstünde nevar senin dediğimde pişkin pişkin badim var annecim benda hayır badinin altında ne var dedim onu sorma anne diyo neden dedim çünkü birileri öğrense kavga çıkar dediği gibi hemen badisini akldırdım birde ne göreyim ablasının çamaşırlarını gymiş :kptmya:ablası kıyameti kopardı ben daha giymeden sen giyorsunda sen daha küçüksün niye böyle şeylere hevesleniyosunda bunlar bir kavgaya tutuştu ayırabilene aşkolsun
ama hali çok komik duruyordu görmeniz lazımdı :kptmya::kptmya::kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
:kptmya: :kptmya: :kptmya:

Sıla harikasınız bacım:D

benimde ütülerim var, of hiç yapmak istemiyorum :ilknur:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.361
Ben minik cadıma kızıyorum ama biryandan da bu yaramazlıkları haylazlıkları hoşuma gidiyo :kptmya:anneme dert yandığımda eeeeeeeeeee ettiklerini bi şekilde çekiceksin sende azyapmazdın bana diyo bende kime çekti bu kız diyordum:kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
senin kızda alem sılam:kptmya: kotları ütülemek kolay ki şöyle bi ütüyü sürttüm mü tamam kumaş pantolon öyle mi:ilknur:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar