Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
benim gece uykularım dağıldı artık ya çok uyur uyanırım...
bi çorba için bişeyiniz kalmaz kızlar tok tutar en azından

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.686
bende mantara bayılırım
balıktan nefret ederim evde zor kızartırlar çok nadir ev tütsülenir falan ben gelince
bayılıcak gibi oluyporum balıkta ıyyykkk

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
hemde nasıl hemde nasıl evdekiler benim sevdiğim şeylere göre hareket ediyolar yada bana özel yapıyo annem acayip mızmızım:kahve:

:kptmya::kptmya::kptmya: çok benziyoruz şimdi evde yemekleri ben yaptığım için eşim aynı şeyleri yemek zorunda kalıyo garibimannem değişik bişey yapınca benim yemediğim eşime yollar ya da yemeğe çeğırır sağolsun :dertli:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.686
:kptmya::kptmya::kptmya: çok benziyoruz şimdi evde yemekleri ben yaptığım için eşim aynı şeyleri yemek zorunda kalıyo garibimannem değişik bişey yapınca benim yemediğim eşime yollar ya da yemeğe çeğırır sağolsun :dertli:

:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:
hımm et severim ama onda da sorunluyum bir yere gittiğimiz zaman garsonlar bana uyuz olurlar et yanık olsun falan derim yanık gelmez geri gönderierim falan:kptmya::kptmya::kptmya:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.686
acıyı severim ama yiyince totom acıyo wc den çıkamıyom midem ağrıyo ama arada yiyom acı:kptmya::kptmya::kptmya:

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
lahana dan bi kapuska yerim aman allahhh evlere şenlik :DD zeytinyağlı pırasa ıspanak semizotu brokoli patlıcan karnı yarık karnıbahar -alkis:eek:yna4

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.686
karnıyarık severim pırada yerim karnıbakarda ama en çok karnıyarık severim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar