Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evet herkes aynı değil benim kayınvalidem de yok gibi hiç bişeye karışmadı ne iyi ne kötü:kptmya:misafir gibi geldi gitti:ilknur:

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
bacım ben deliye vurdum artık bu kadar zaman sonrasında bu konuda hala çözülemeyecek bişey yok bence ama benden beklediği şey canımı sıkıyor.. mevzuyu anlatsam hak vermeyeceğiniz birşey değil biliyorum. yapılanlar neticesinde son anda patlak verdi benim bünye.seviyoruz istiyoruzda ama yapması gereken şeyi yapmamakta diretiyor. benim çeyiz eşya ıvır zıvır geri geldi zaten şuan anasıyla beraber o evde yaşıyo sözde kapatmış bizim için alınan eşyalar bi odada kapısı kapalı bekliyormuş..

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.686
ya benimde kaynana iyi ama çok dantelci bohçaçı deli oluyorum yaaaa

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Anladım canım. Hakkınızda hayırlısı artık ne diyeyim. Umarım düzelir aranız da evliliğinizin tadını çıkarırsınız.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
hımm annesiyle yaşamanızı mı teklif etti son anda:dertli:

peki ne zamana kadar böyle gidecek sence

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
ya benimde kaynana iyi ama çok dantelci bohçaçı deli oluyorum yaaaa

Bunlar ufak şeyler canım, benimde istemediğim şeyleriverdi kayınvalidem;ama hatrı olsun diye ilk zamanlar koydum sonra kaldırdım:) Onlar da özeniyorlar işte.Anneme nazım geçiyorda, kayınvalideme söylenemiyorum:D Kıyamıyorum ona :ilknur:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
tabi o da var...
bilmem ne zamana kadar gidecek bakalım inan bende bekliyorum...

Annesi ile mi yaşamak. Off işte bu zor. Ne kdr iyi olursa olsun ev ev üstünde olmaz yani. İstediğin zaman oturup kalkamazsın, uzanamazsın, eşinle vakit geçiremezsin.

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.686
ya bu aralar sürtüştük biraz bi konu yüzünden ama iyidir

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
siz neden sürtüştünüz zuzu şimdi ben çıkıyoruz kızlar yemeğe gelcem yine:hulya:

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
bende farkındayım bunlarında bi kendileri anlayamıyor şimdi öyle bi şey olmayacak annem gidecek diyo hadi çık evimize sizinkilerle konuştun mu ne zaman konuşcan diyip duruyo.. bende gel ne olursa olsun bizimkilerle konuşulacaksa beraber konuşalım olmadı ayrılmak istemiyoruz biz diyelim kendin gel al beni diyorum.. buda ona ters geliyo ben sizinkilerle görüşmem görüşmek istemiyorum gel gidelim diyip duruyo onlara cephe alıyo kim ne yaptıysa artık yaşadıklarımızı annesinin yüzünden yaşadığımızı kabullenmiyo..
bende kendim çıkıp gittikten sonra ha evden kaçmışım rızasız habersiz bi farkı yokmuş gibi düşünüyorum ve bunu yapamam..

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.686
bende çıkıyorum birazdan gelicem ama kaybolmayın bir yere

Biyomikroskobi

Daimi Üye
Tepki
517
Bu arada çiğdemim kuzum canım arkadaşım :sinifsinif:
İçimden geldi seni çok seviyorum biliyorsun değil mi -hmm

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
ya bu aralar sürtüştük biraz bi konu yüzünden ama iyidir

Aaa sen neden tartıştın ki :dertli:

bende farkındayım bunlarında bi kendileri anlayamıyor şimdi öyle bi şey olmayacak annem gidecek diyo hadi çık evimize sizinkilerle konuştun mu ne zaman konuşcan diyip duruyo.. bende gel ne olursa olsun bizimkilerle konuşulacaksa beraber konuşalım olmadı ayrılmak istemiyoruz biz diyelim kendin gel al beni diyorum.. buda ona ters geliyo ben sizinkilerle görüşmem görüşmek istemiyorum gel gidelim diyip duruyo onlara cephe alıyo kim ne yaptıysa artık yaşadıklarımızı annesinin yüzünden yaşadığımızı kabullenmiyo..
bende kendim çıkıp gittikten sonra ha evden kaçmışım rızasız habersiz bi farkı yokmuş gibi düşünüyorum ve bunu yapamam..

Bu konuda sonuna kadar haklısın canım. Eşinin gelip, szinkilerle konuşması lazım. Anneci bir erkek sanırım eşin, bu da zorlayıcı bir etken tabii.

Ben de burda sizi okuyim üfleyim siz ırakı için hee -kizgin
Şimdi toptan çarpılcaz -kizgin

:utandim: :utandim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar