Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence izmire git zuzu orda bulduğun işte beni de yanına aldır eşim de orda bi iş bulur biz de geliriz oraya:kptmya:

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
bizim nikah yapıldı ama biz düğüne iki gün kala ayrıldık haziran'da oldu bu olaylar hala bi icraat yok onun için evliyim ama bekarım :)

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bizim nikah yapıldı ama biz düğüne iki gün kala ayrıldık haziran'da oldu bu olaylar hala bi icraat yok onun için evliyim ama bekarım :)

ay ciddi misinnn şimdi görüşmüyo musunuz evlilik iptali die bişey vardı sanırım başvurmadınız mı böyle şeylere hem neden ayrıldınız tam işin sonuna gelmişken...çok mu soru sordun

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.686
bence izmire git zuzu orda bulduğun işte beni de yanına aldır eşim de orda bi iş bulur biz de geliriz oraya:kptmya:

yok ben almim izmir gitmicem o gelicek buraya alınan maaşlar çok komik orda birde sevemedim ben izmiri çok sessiz geliyo bana oralar aradığımı bulamıyorum falan bilmem tatil için iyi ama yaşama için sevmedim

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488

Ay şoktayım :bayil:

Yani siz şuan eşinle yani eski eşinle mi demeliyim bilemedim hiç görüşmüyor musunuz? Neden ayrıldınız ki?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
yok ben almim izmir gitmicem o gelicek buraya alınan maaşlar çok komik orda birde sevemedim ben izmiri çok sessiz geliyo bana oralar aradığımı bulamıyorum falan bilmem tatil için iyi ama yaşama için sevmedim

Sen içinde beni görememişsin canım ondan sessiz gelmiştir :kptmya:

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
yok canım sor tabi ben olsam bende merak ederim aklınızdan zorunuz mu var iki gün ne derdiniz vardı da ayrıldınız diye :)
kayınvalide benle muhattap olmaması gereken konuları benim üzerimden halletmeye çalışınca bende flim koptu tartıştık (hakaret, küfür falan yok) sonra mevzular uzadı başka şeylere sıçradı..görüşüyoruz ama öyle eskisi gibi değil boşanma için oda başvuru yapmıyor bende... beni bekliyo eve giderimde tekrar başlarız diye..

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
yok canım sor tabi ben olsam bende merak ederim aklınızdan zorunuz mu var iki gün ne derdiniz vardı da ayrıldınız diye :)
kayınvalide benle muhattap olmaması gereken konuları benim üzerimden halletmeye çalışınca bende flim koptu tartıştık (hakaret, küfür falan yok) sonra mevzular uzadı başka şeylere sıçradı..görüşüyoruz ama öyle eskisi gibi değil boşanma için oda başvuru yapmıyor bende... beni bekliyo eve giderimde tekrar başlarız diye..

peki sen ne düşünüyosun bu durumda ailen ne diyo sevgili gibi misiniz hala

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
iyi gittiğim zaman senide arıcam arina ona göre bak:kptmya:

Beklerim canım

Evlilik öncesi zaten çok riskli bir dönem. Neden burunlarını sokarlar anlamam; ama sen baya kırılmışsın sanırım. Sevmiyor musun peki eşini? O seni evinizde beklerken bu kadar ayrı kalmak kötü olsa gerek.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ama valla çiğdemel bu arada bu yaptığına herkes cesaret edemez valla helal olsun da demeden geçemicem:kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar