Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Gitmekte fayda var tabiki bence git.Bazen insan kendi ile başedemeyebiliyor.Hiç olmazsa nasıl baş ederim yollarını gösteriyor psikolog.O zaman daha güzel kararlar alırsın.

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
evet canım yoktum canım sağlık sorunları ev sorunları filan işte ve bayadırda bu siteye girme telaşesindeydim offff ya bende yeniden bu nickle karşınıza çıktım ne var ne yok canım görüşmeyeli

hayırdır sağlık durumlar iyidir umarım canım.....neyse olsun değişik bir nick olmuş canım:) iyiyiz valla aynen burdayız işte sen anlat bakalım

Tepki
28
Hakketen ya bana ne oldu saatlermi şaşırtıyor bende anlamadım .gündüzünkaranlığı sende nasıl isim seçmişsin böyle iki saatte yazıyom.:panter:

şaşırma kız bu benim ilk gözağrım olan nickim tatlım eğer sitede sorun düzelirse eski nickimle olacam olmazsa bunla alıştırın derim kendinizi kısadan g.karanlığı dersin bana :D

Tepki
28
hayırdır sağlık durumlar iyidir umarım canım.....neyse olsun değişik bir nick olmuş canım:) iyiyiz valla aynen burdayız işte sen anlat bakalım
ne anlatayım fıstık sağlık sorunum boynum tutulması arada bi geliyor bu sıralar sıklaştı ağrılar bayramdan sonra gidecem
işte bildiğin gibi aynı taş aynı hamam yuvarlanıp gidiyoz canısı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar