Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
zuzum canım ben geldım sızı beklerken burda uyuyakalmısım esımde bılgısayarı kapatmıs uyandırmamıs benı kusura bakma canım ekmıs gıbı oldum
ruyamda da senı gordum :kahkaha::kahkaha::kahkaha: nerde kaldın dıyom :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
zuzum canım ben geldım sızı beklerken burda uyuyakalmısım esımde bılgısayarı kapatmıs uyandırmamıs benı kusura bakma canım ekmıs gıbı oldum
ruyamda da senı gordum :kahkaha::kahkaha::kahkaha: nerde kaldın dıyom :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

:kahkaha: Allah iyiliğini versin emi :kahkaha:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685

deli kız seni:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
oh ne guzel ıyı yapmıssın bende özledım annemı keske o da benım yanıma gelse
ıyı sayılırım Ayser ablacım. Burda hava 40 derece :D yagmur duasına cıkcam bende yakında :kahkaha:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Annelerde evlatları özlüyor hayat işte şu an ben iki parçayım.Kızım burda oğlum kocaelide oğlumla aramda 15 dakikalık mesafe var kızımla iki saat.İş yüzünden çocuklarımla aynı şehirde olamıyorum.Kızım İstanbulda yaşamak zorunda hem kendi işi hem nişanlısının işi İst.bense artık Büyük şehirde yaşamak istemiyorum.:dertli:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
anlayabılıyorum senı Ayser ablacım haklısın buyuk sehır boguyo ınsanı sen zaten Karlıtepeyı cok sevıyosun bılıyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar