Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
off baya kalabaliklar he? oy gercekten kötü..Haklisin canim ya..anliyorum, o kadar insana yemek yetistirmek zor, hele niyetli halinle. Zaten iftardan sonra da insana agirlik basiyo. Aman o zaman agbisinle de sonra tanisirsin. Isteme´de o olmasin? Erkek milleti iste hic anlamiyorlar!Gercekten zor bir durum.

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
off baya kalabaliklar he? oy gercekten kötü..Haklisin canim ya..anliyorum, o kadar insana yemek yetistirmek zor, hele niyetli halinle. Zaten iftardan sonra da insana agirlik basiyo. Aman o zaman agbisinle de sonra tanisirsin. Isteme´de o olmasin? Erkek milleti iste hic anlamiyorlar!Gercekten zor bir durum.

ya sorma deli oluyorum tamam onuda anlıyorum abisini istiyo yanında bende istiyorum tabiki ama işte diyorum herkese ağırlık basar iftardan sonra birde ramazanlıkta herkes keyifsiz oluyo bi eğlenmeye gitsen gidemezsin bunu anlatamıyorum ona uyuz oluyorum

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
ya sorma deli oluyorum tamam onuda anlıyorum abisini istiyo yanında bende istiyorum tabiki ama işte diyorum herkese ağırlık basar iftardan sonra birde ramazanlıkta herkes keyifsiz oluyo bi eğlenmeye gitsen gidemezsin bunu anlatamıyorum ona uyuz oluyorum
Off, umarim bi cözüm bulursunuz Canim.

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
valla bilmiyorum ne olcak bende sinirlendim dedim siz demedinizmi bize siz ne zaman uygun olursanız biz hazırız diye bizim uygun olduğumuz ay bu ama siz kendinizi ayarlayın biz size uyarız dedim istediğiniz zmanada gelin farketmez dedim

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
valla bilmiyorum ne olcak bende sinirlendim dedim siz demedinizmi bize siz ne zaman uygun olursanız biz hazırız diye bizim uygun olduğumuz ay bu ama siz kendinizi ayarlayın biz size uyarız dedim istediğiniz zmanada gelin farketmez dedim
Off zor bu isler. Neyse sIkma Canini olur bisekilde. Gönüller bir olsun. Varsin iftara gelsinler o zaman. El birliyle yapilir.Sanki yemekleri ben yapiyomusum gibi:kptmya::kptmya:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
zuzum olur olur merak etme bu işler böyle illaki telaş olacak.Vardır bununda bir hikmeti.:2:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Zuzu nasılsın hava nasıl.İşlerin yoğunmu.Burda hava sıcak ara ara yağmur atıştırıyor.:huhuu:

Tepki
8.217
merhaba kızlar
zuzum isteme durumu senin baya karışmış inşallah hayırlısı olsun en iyi nasıl olcaksa öyle olsun
ramazanda kız isteme de zor yani ama belki iftar olunca daha bi samimi olur ortam:panter:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Ben ustalardan kurtuldum darısı başınıza.:panter:
elmayı top top yapalım fadimeye ceketi dar yapalım.....
:keman

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar