Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öylede ablam bıktım artık 11 senedir hem erkek hem kadın olmaya çalışıyorum çocuklara yansımasın diye yırtınıyorum artık bunaldım her yere yetişemiyorum çok bunaldım çok kimseyede her şeyi anlatamıyorum
geçecek ablam ben neler atlattım hiç neşemi bozmadım hep iyi göründüm kimse anlamadı hep helal olsun dedi heralde yaşlanıyorum yada çok yıprandım ne bilim ya keşke karşımda olsanda sarılsam ağlasam ağlasamda bağırsam çağırsam hafiflesem çok ağır hissediyorm kendimi bak bir size söylüyorum kimseye yansıtmam böyle oldummu
Düşmeden olmuyor bu hayat önemli olan düştüğün yerde fazla kalmamak
Sunay bunuda okuduktan sonra bana da sinir olmaya başlarsın en kolay şey akıl vermek malum
Düşmeden olmuyor bu hayat önemli olan düştüğün yerde fazla kalmamak
Sunay bunuda okuduktan sonra bana da sinir olmaya başlarsın en kolay şey akıl vermek malum
ya ayserim hemşom kusura bakmayın ben bu aralr yoğunum girip çıkıyorum siteye ....bi süre sabahları olamıcam sanırım sitede haberiniz ola işle alakalı değişiklikkler var yoğun ondan bi süreliğine belki olamam ama öğlen paydoslarında girebilirim herhalde....