Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ya git sende uyu heeee uykum geldi uykum geldi bizimde uykumuzu getiriyosun döverdim ama miniğime kıyamıyorum :kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
diyom ya forumda saatlerce vakit geçiremedim geldiğimde de konularımı filan açtım çıktım ondan şeker..özledin mi beniiii:kokos:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Kıyma zuzu teyzesi bize :bebecik:bebecik

İlknur valla bilmiyorum ki canım ya. Biliyorsun kendi işimiz. Kardeşime de bağlı bir nebze :dertli:

Kardeşimin okul bu sene bitiyor. İtalya'ya gitme ihtimalı var. Oraya giderse bende çalışmaya devam ederim. Gitmezse evde dururum. Babamlarda çünkü yaz sezonu açıldı mı fabrikanın oradaki eve gidiyorlar.:dertli:

Yani bir belirsizlik var şuan. :kahve: Ayrıca annem napcak nasıl gelcek hiç bilmiyorum. Doğum yapcağım zamanlar İzmir feci sıcak oluyor, nasıl yapcaz belirsiz yani:D

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bak bak bide gevrek gevrek özledinmi diyo kız yolarım senin tüylerini:kptmya::kptmya::kptmya:

ayyy ne iyi olur zaten uzadılar bugün yarın almam lazım üşeniyorum:kptmya:

Kıyma zuzu teyzesi bize :bebecik:bebecik

İlknur valla bilmiyorum ki canım ya. Biliyorsun kendi işimiz. Kardeşime de bağlı bir nebze :dertli:

Kardeşimin okul bu sene bitiyor. İtalya'ya gitme ihtimalı var. Oraya giderse bende çalışmaya devam ederim. Gitmezse evde dururum. Babamlarda çünkü yaz sezonu açıldı mı fabrikanın oradaki eve gidiyorlar.:dertli:

Yani bir belirsizlik var şuan. :kahve: Ayrıca annem napcak nasıl gelcek hiç bilmiyorum. Doğum yapcağım zamanlar İzmir feci sıcak oluyor, nasıl yapcaz belirsiz yani:D

hımm anladım canım hayırlısı olsun inşallah kardeşin durur bi süre de rahat edersin

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Kızımımı :kptmya::kptmya: Zuzu bakıyorum iyice benim bebişin cinsiyetini belirledin :kptmya::kptmya::kptmya:

İnşallah İlknurcum. Bakalım biraz zaman geçsin belli olur.:bebecik

Zuzu cadısı Şah gelmedi daha napiim yane -kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar