Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
ne şamı yaw
ben hep baklava yapardım ama bu bayram yapmıyacam
şekerpare yetr sanırsammm

gidecem işte işim gücüm var benim
senin gibi boş admmıyım ki bennnn:bebecik:bebecik

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
senin gibi evde yatıp popo büyütmüyom farkındaysan sen evdesin ben şu an ekmek parası peşindeyim işteyim:kptmya::kptmya:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
AYSER ABLA BİTTİMİ ŞU HİÇ BİTMEYEN İŞLER:hulya:

zuzuda evde yok ama biz istedğimiz zaman gidip gelbeliriz heralde

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam kızlar yoksunuz ama hepinize ii bayramlar dileyim dedim zuzu hani nasıl bayram bu böyle tatlım neyim yapmadınmı kahvedekilere:findikim:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Nasılsınız arkadaşlar..

Sabah 6 da şimi işe yolcu etmek için kalkıcaktım..Birden kızım uyandı ..Kuzum benim istifar etti..Üşüttü sanırım dün banyo yaptırdım..Gerçi hemen yıkayıp çıkardım ama..

Şimdi iyi görünüyor..Ihlamur kaynattım içirdim..Ekmek yedirdim midesini bastırsın diye..Bir buçuk haşlanmış yumurta yedi kahvaltıda..Başka ne iyi gelir var mı aklınıza gelen bişeyler..:dertli:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Nasılsınız arkadaşlar..

Sabah 6 da şimi işe yolcu etmek için kalkıcaktım..Birden kızım uyandı ..Kuzum benim istifar etti..Üşüttü sanırım dün banyo yaptırdım..Gerçi hemen yıkayıp çıkardım ama..

Şimdi iyi görünüyor..Ihlamur kaynattım içirdim..Ekmek yedirdim midesini bastırsın diye..Bir buçuk haşlanmış yumurta yedi kahvaltıda..Başka ne iyi gelir var mı aklınıza gelen bişeyler..:dertli:

canım bir daha kusarsa falan dr götür başka belirti yoksa üşütmüştür yada yediği bişey dokunmuştur geç saatte yatmadan bişey yediyse süt verme oda dokunur şimdi ishali varsa leblebi yedir geçenlerde bizdede oldu üşütme tarzı akşama geçti geçmiş olsun canım

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Fındıkkurdum ben artık her gün mesaj yazarm bu ne güzel sayfa oldu ellerine gözlerine sağlk canım çok teşekkür ederim-hmm

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Fındıkkurdum ben artık her gün mesaj yazarm bu ne güzel sayfa oldu ellerine gözlerine sağlk canım çok teşekkür ederim-hmm

Rica ederim ablacım beğendiysen ne mutlu bana..

Yapmamı istediğin bi dğişiklik var mı böyle ortalı dursun mu kenara alıyım mı mumları iki kenara koydum ama başka türlü istersen düzeltiriz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar