Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Canımcım gittim, bende heyecan tavan yaptı tabii :kptmya: Kg ve tansiyonumu ölçtü. Sonra ultrasona gittik. Benim yaramaz karından gözüktü:) Henüz kalp atışlarını göremedik tabii küçük olduğu için, herşey yolunda dedi

Bayramdan sonra gel hem testlerini yapalım hemde kalp atışlarına ve bebeğe bakalım dedi. 12 gün var ve bende heyecan tavanda :kptmya:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
hey fıstıklar bişey soracam ııııııımmmmmmmmmm şimdi benim kablosuz blututu olan samsung cep telefonundan resimlerimi siteye göndermek üçün neettirmem gerenkiyor bilenlerin insaniyet namına tarif etmeleri reca edilür ...:dertli::dertli::dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
hey fıstıklar bişey soracam ııııııımmmmmmmmmm şimdi benim kablosuz blututu olan samsung cep telefonundan resimlerimi siteye göndermek üçün neettirmem gerenkiyor bilenlerin insaniyet namına tarif etmeleri reca edilür ...:dertli::dertli::dertli:

PC'de bluetooth var mı peki?

Varsa ilk önce bluetooth ile gönder demen lazım resimleri sonra PC'ye gelip bluetooth işaretine sağ tıklayıp belgeyi al demen lazım; ama kablosu varsa onla daha kolay olur ablam.

selam

hayla işteyim bu 3 gün geç çıkıcam bayramdan sonra yogunluğumu hafifletmek için çünkü yardımcım işi bırakıyor :dertli:

Neyseki sonunda tatil var canım

Maviş h.g.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
o kadar çok şey bayramdan sonraya diye ertelendiki bir an evvel bayram bitsin tiyorum.Üstelik bayramda çocuklarda yok.Gelende yok.:ates:

günlüğe yazacağım yazıyı gelmiş kahveye yazmışım:kahve:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar