Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Kızlar doktorumdan mail geldi şimdi günde 2 bardak süt iç diyor ya :sinifsinif::sinifsinif: Ben nasıl süt içcem abooooooooooooooooooooo Burnumu tıkarım artık :dertli:

Karbonhidrat değil protein ağırlıklı beslen dedi. Bu doktorla işimiz var, bana diyet yaptırtmazsa iyi :kptmya::kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Öyle yapayım bari canım ya.

Karbonhidrat içeren besinler; Şeker, nişasta ve selüloz gibi besinler içersinde bulu*nur. Şeker, marmelat, jöle, şurup, bal, me*las, kakao, çikolata, buğday, diğer tahıl ürünleri ve nişastalı, unlu gıdalar, en faz*la karbonhidrat içeren maddelerdir. Fın*dık, büyük oranda protein ve yağ ihtiva et*tiği gibi karbonhidrat acısından da olduk*ça zengin bir besindir. Tüm sütlü ürünle*rin, meyve ve sebzelerin, değişen miktar*larda içerdikleri karbonhidrat, ayrıca pa*tates, yabani havuç ve mercimek gibi gı*dalarda da önemli oranda bulunur.

Çikolata, mercimek, havuç, fındık çok severim ben ya :sim3:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Protein içeren besinler;

Proteinler et, tavuk, balık, sakatat, süt, peynir, yer fistığı, yoğurt, yumurta, soya fasulyesi, ku*ru fasulye, findik, fıstık, badem, buğday unu, ceviz, tahıl, lahana ve patateste bulunur. Yu*murta ve süt en iyi protein kaynaklandır. Tahıl*larda da buğday özünde protein fazladır.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Kızlar doktorumdan mail geldi şimdi günde 2 bardak süt iç diyor ya :sinifsinif::sinifsinif: Ben nasıl süt içcem abooooooooooooooooooooo Burnumu tıkarım artık :dertli:

Karbonhidrat değil protein ağırlıklı beslen dedi. Bu doktorla işimiz var, bana diyet yaptırtmazsa iyi :kptmya::kptmya:

Ilık yap sütü burnunu kapat tek dikişte iç

Ceren şurupları öyle içiyo:D

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487

Ilık yap sütü burnunu kapat tek dikişte iç

Ceren şurupları öyle içiyo:D

Yapcam artık birtanem bir şekilde baksana emir büyük yerden -kop

Çarşamba detaylı konuşuruz dedi. Folic asite de günde 1 devm et dedi. belki çrş. değiştirir. Bu arada doğumlarda sezeryan pahalanmış. benim gittiğim hastanede 4100 sezeryan :sim3: Ben doğum yapana kadar belki artarda:kahve:

Cevizi duydun geldin bakıyorum:cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar