Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
kız hamile kalmadan 2 ay önce folik asit kullanmak gerekiyomuş sen kullandınmı fındık

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
kız hamile kalmadan 2 ay önce folik asit kullanmak gerekiyomuş sen kullandınmı fındık

İlkinde de kullanmadım..

Çok şükür kızım çok sağlıklı siz çok takıyosunuz olum ayrıntılara

Aşılarımı vurundum n,testlerimi yptırdıminormal kontrollerimi oldum..

Kansızlık var bende kan şurubu aldım çok şükür kızım şimdi 4 yaşında 20 kilo gayet iyi

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487

İlkinde de kullanmadım..

Çok şükür kızım çok sağlıklı siz çok takıyosunuz olum ayrıntılara

Aşılarımı vurundum n,testlerimi yptırdıminormal kontrollerimi oldum..

Kansızlık var bende kan şurubu aldım çok şükür kızım şimdi 4 yaşında 20 kilo gayet iyi

Vallah ben içiyorum. İlkinde dilim yandı. Tabii herşeyin hayırlsıı, Allah bilir. Ama bu sefer en ufak ayrıntıma kadar yaptırttım.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487

Canım tabi ki yapılsa güzelo lur ama demem şu ki

bu kadar ço kayrıntılarda boğulmayın endinize dikkat edip güzel bi hamilelik dönemi geçirmeye bakın.-ayse

Ya folik asit aslında önemsiz bir yarıntı folik asit bulunan yiyecekler yiyerekte onu tamamlayabilirsin; ama ben tedbir niyetine alıyorum. Hamileliğimi zehir etme gibi bir amacım yok, ilkinde zehir oldu; ama inşallah nasip olursa bunda öyle yapmıcam. Çayımı da kahvemi de içcem.:kahve::kahve:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Kızlar ellerim ayaklaım buz .. Sizin de öyle mi donuyorum ya..Kış geldi yine,kansızlıkta var bende..Kaç demir ilacı içtim banamısın demiyo meret..Saç dökülmesi d ekansızlıktan büyük ihtimalle..Ne çürük hatunum ben yaaa:dertli:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Ya folik asit aslında önemsiz bir yarıntı folik asit bulunan yiyecekler yiyerekte onu tamamlayabilirsin; ama ben tedbir niyetine alıyorum. Hamileliğimi zehir etme gibi bir amacım yok, ilkinde zehir oldu; ama inşallah nasip olursa bunda öyle yapmıcam. Çayımı da kahvemi de içcem.:kahve::kahve:

Ariş tabi ki önemli ayrıntılar ama ben yapmadım sorun yok diyorum sadece..

Bünyeden bünyeye tabi ki farkeder..Ben kansızım mesela kan şurupları içtim hamileliğim boyunca..Sen içmezsin -ayse

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487

Ariş tabi ki önemli ayrıntılar ama ben yapmadım sorun yok diyorum sadece..

Bünyeden bünyeye tabi ki farkeder..Ben kansızım mesela kan şurupları içtim hamileliğim boyunca..Sen içmezsin -ayse

Tabii ki canım. Neyse:)

Bu arada bende çok üşüyorum. Gece battaniye ve yorgan ikilisine sarıldım yattım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar