iyidir hemşom senden ne haber ben hiçgörmedim malatyayı benim yerimede hasret gider zuzucan malatyayanın neresindensin
Selamın hello bende yemek yiyodum :dertli: Kaç gündür ekmek, zeytin ve penir üçlüsüne takmış durumdayım. Birazdan da çorbamı koyacağım ocağa:dertli:
gördüm gördüm tıpkı hamile gibin bakmışsınSunay abla:ayna:
[
slm kızalr,
var sende bişyler arina bak demedi deme
ne yemek yapıyorsunuz kızlar bugün:hulya:
gördüm gördüm tıpkı hamile gibin bakmışsın
Sorma HülyaDün kuaföre gittim, tutturdu herkes hamilesin diye, çok kg almışım, gözlerim parlıyormuş, annemde hamilelerin gözleri tarçın rengi olurmuş dedi:ilknur: Valla hamile yapmak için beni zorladılar resmen :hulya:
Ben çorbamı buldum; ama yemekte kararsızım. Mercimek çorbası yapacağım. Eşim tutturdu ben gelince menemen yapıcam diye. O yüzden yemek konusunda kararsızım yaniPatlıcanım var aslında; ama yarına onları minik minik doğrayıp, kızartayım. Üzerine de sarımsaklı yoğurt dökeyim diyorum:ayna:
YERİM KIZ SENİ BEN
şirine ne olucak pis arişçok tatlı çıkmışsın
hemşo valla git gör derim fırsatın olursa
Allah sana eli ayağı düzgün ama senin gibi şeker bir kız nasip etsin inşaallah
O zaman çalışmanın ç si bilem yoktu ama
evt evt bu keyifsizlik ve zeytin peynir yemek bana biyerlerden tanıdık geldi
birde kilo alman
yani mutlaka hamile olmalısn artık bu kadar belirtiden sonra
bende sulu köfte buldum yemek ama yanına pilav yapmak istemiyorum
ozamn ne yapacam
ya çalışmanın Ç si olamzmı hiç vardırda senin haberin yokturdur
ama bu msj yazarkene aklıma da geldi kimbilr resm ne zamandan
Bakalım kısmet canım ya, heveslenmek istemiyorum daha ilk deneme çünkü.Olmayabilir.Ama belirtiler de var yani. 1 hafta sonra öğreneceğiz inşallah
Sulu köftenin yanına da en iyi pilav gider dediğin gibi. Arpa şehriyeli falan yap olmazsa ya da bulgur pilavı falan. Değişik olur. Bende yarına düşünüyorum arpa şehriye pilavı. Birde şu tatlıdan yapacaktım; ama 3 malzemem eksik. Kocikime diyim de gelirken alsın, artık yarına yaparım.
https://www.hanimefendi.com/kekler-pastalar/42025-pavlova.html