Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
iyidir hemşom senden ne haber ben hiçgörmedim malatyayı benim yerimede hasret gider zuzucan malatyayanın neresindensin

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
iyidir hemşom senden ne haber ben hiçgörmedim malatyayı benim yerimede hasret gider zuzucan malatyayanın neresindensin

hadi ya ala ala ilginç niye görmedinki insanın memleketi gibisi yok heee çok özledim annem daha salı günü geldi malatyadan:D
doğanşehir hemşo sen neresindensin

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Sunay abla burda mısın bak resmimi eklicim he gitme bi yere:gelbenimle:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
tamam burdayım arinam bekliyorum şimdi gitti misafirlerim
doğma büyüme istabuldayım gidemedim bir türlü annem pötürgeliymiş babamda izolluymuş

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
slm kızalr,
var sende bişyler arina bak demedi deme-kop

ne yemek yapıyorsunuz kızlar bugün:hulya:

Sorma Hülya:kptmya: Dün kuaföre gittim, tutturdu herkes hamilesin diye, çok kg almışım, gözlerim parlıyormuş, annemde hamilelerin gözleri tarçın rengi olurmuş dedi:ilknur: Valla hamile yapmak için beni zorladılar resmen :hulya:

Ben çorbamı buldum; ama yemekte kararsızım. Mercimek çorbası yapacağım. Eşim tutturdu ben gelince menemen yapıcam diye. O yüzden yemek konusunda kararsızım yani:) Patlıcanım var aslında; ama yarına onları minik minik doğrayıp, kızartayım. Üzerine de sarımsaklı yoğurt dökeyim diyorum:ayna:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
Allah sana eli ayağı düzgün ama senin gibi şeker bir kız nasip etsin inşaallah

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Sorma Hülya:kptmya: Dün kuaföre gittim, tutturdu herkes hamilesin diye, çok kg almışım, gözlerim parlıyormuş, annemde hamilelerin gözleri tarçın rengi olurmuş dedi:ilknur: Valla hamile yapmak için beni zorladılar resmen :hulya:

Ben çorbamı buldum; ama yemekte kararsızım. Mercimek çorbası yapacağım. Eşim tutturdu ben gelince menemen yapıcam diye. O yüzden yemek konusunda kararsızım yani:) Patlıcanım var aslında; ama yarına onları minik minik doğrayıp, kızartayım. Üzerine de sarımsaklı yoğurt dökeyim diyorum:ayna:

evt evt bu keyifsizlik ve zeytin peynir yemek bana biyerlerden tanıdık geldi
birde kilo alman
yani mutlaka hamile olmalısn artık bu kadar belirtiden sonra-kop

bende sulu köfte buldum yemek ama yanına pilav yapmak istemiyorum
ozamn ne yapacam:ates:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
evt evt bu keyifsizlik ve zeytin peynir yemek bana biyerlerden tanıdık geldi
birde kilo alman
yani mutlaka hamile olmalısn artık bu kadar belirtiden sonra-kop

bende sulu köfte buldum yemek ama yanına pilav yapmak istemiyorum
ozamn ne yapacam:ates:

Bakalım kısmet canım ya, heveslenmek istemiyorum daha ilk deneme çünkü.Olmayabilir.Ama belirtiler de var yani. 1 hafta sonra öğreneceğiz inşallah:)

Sulu köftenin yanına da en iyi pilav gider dediğin gibi. Arpa şehriyeli falan yap olmazsa ya da bulgur pilavı falan. Değişik olur. Bende yarına düşünüyorum arpa şehriye pilavı. Birde şu tatlıdan yapacaktım; ama 3 malzemem eksik. Kocikime diyim de gelirken alsın, artık yarına yaparım.

https://www.hanimefendi.com/kekler-pastalar/42025-pavlova.html

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Bakalım kısmet canım ya, heveslenmek istemiyorum daha ilk deneme çünkü.Olmayabilir.Ama belirtiler de var yani. 1 hafta sonra öğreneceğiz inşallah:)

Sulu köftenin yanına da en iyi pilav gider dediğin gibi. Arpa şehriyeli falan yap olmazsa ya da bulgur pilavı falan. Değişik olur. Bende yarına düşünüyorum arpa şehriye pilavı. Birde şu tatlıdan yapacaktım; ama 3 malzemem eksik. Kocikime diyim de gelirken alsın, artık yarına yaparım.

https://www.hanimefendi.com/kekler-pastalar/42025-pavlova.html

tabiki hayırlısı olsun daha çok zaman var önünüüzde

şu yemek konusuna gelince bulgur pilavı yapayım bari sebzeli

tatlıya baktım çok yapılası gelmedi bana:kptmya:

ama sen yaparsan ekle :hulya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar