Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
sorma ya bende çok yorgunum eve geç gittim dün bizim durağa şüpheli paket bırakmışlar kalabalıktı polisler ambulanslar falan metrobüsü kapattılar kullanıma normal otobüslerle gitmek zorunda kaldım ama eve gitmem 21:40 buldu deli oldum

Ne oldu peki? Sonuç? Kesin başka birşey çıkmıştır.

hoşbuLdumm :) iyiyim tşk ederim sizLer nasıLsınız

İyiyim demek adet olmuş:)

Ben bugün senin neşeni yerine getircem Arişim sen hiç merak etme bacımmm-kop

:sarilma: :sarilma:

günaydın arina valla bnim dünden beri yok hatta ben 14: 00 den sonra girmedim farkındaysan

Evet canım merak ettim seni. Birşey olmadı değil mi?

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Kızlar gülelim eğlenelim değilmi buyrun fıkra kahvesine

temel bir gün bir uçurumun ucunda atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuşş temeli gören vatandaşlar halla halla bu adam deli galiba demişler aldırış etmemişler.

bir adam temelin bu hareketini dikkatlice izlemişş 1 gün geçmiş temel hala atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuş

ikinci gün adam tekrar temele bakmışş temel hala atmışsekiz atmışsekizz ... yok demiş adam böyle olomayacak adamı merak sarmışşş niye böyle yapıyoo bu adam diyee dayanamamışş temelin yanına gitmiş

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Kızlar gülelim eğlenelim değilmi buyrun fıkra kahvesine

temel bir gün bir uçurumun ucunda atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuşş temeli gören vatandaşlar halla halla bu adam deli galiba demişler aldırış etmemişler.

bir adam temelin bu hareketini dikkatlice izlemişş 1 gün geçmiş temel hala atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuş

ikinci gün adam tekrar temele bakmışş temel hala atmışsekiz atmışsekizz ... yok demiş adam böyle olomayacak adamı merak sarmışşş niye böyle yapıyoo bu adam diyee dayanamamışş temelin yanına gitmiş

eeeeeeeeeeeeee sıla:D

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Bir gün doktorlar delileri test etmek istiyorlarmış ve kim akıllandıysa, onu bırakacaklarmış. Duvara kocaman bir resim asmışlar. Resim kırmızı otobüs resmiymiş. Doktarlar delilere "Atlayın otobüse" demişler. ve deliler resime doğru yürüyüp girmeye çalışmışlar. Bir deli arkada dikilmiş. Doktorlar "Bu neden otobüse girmiyor" diye. Deli cevaplamış:

-Biletim yoktu...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Adamda başlamış altmışsekiz demeye :lululu::lululu:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Bir gün doktorlar delileri test etmek istiyorlarmış ve kim akıllandıysa, onu bırakacaklarmış. Duvara kocaman bir resim asmışlar. Resim kırmızı otobüs resmiymiş. Doktarlar delilere "Atlayın otobüse" demişler. ve deliler resime doğru yürüyüp girmeye çalışmışlar. Bir deli arkada dikilmiş. Doktorlar "Bu neden otobüse girmiyor" diye. Deli cevaplamış:

-Biletim yoktu...

Kızım diğer fıkrayı anlatsana :D:D:D

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Ne oldu peki? Sonuç? Kesin başka birşey çıkmıştır.

İyiyim demek adet olmuş:)

:sarilma: :sarilma:

Evet canım merak ettim seni. Birşey olmadı değil mi?

ya dün öğle yemeğinden sonra keyfim yoktu o yüzden girmedim siteye boşver ariş önemli bi durum yok pek

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar