Zeytinyağli Ayşe Kadin Fasulyesi

Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
Malzemeler 1 kg. fasulye, 2 adet soğan, 2 adet domates, 1 kaşık salça, Yarım bardak zeytinyağı, Tuz. Tarif Fasulyelerin kılçıklarını hafifçe keserek çıkarınız. Bütün veya ikiye bölüp yıkayınız. Bir tencereye yağı, kıyılmış soğanı koyup hafif*çe öldürünüz. Fasulyeleri koyup kapağını kapatıp hafifçe börttürünüz. (Tencereyi silkeleyerek) . Kabukları soyulmuş ve fındık büyüklüğünde doğ*ranmış domatesi koyup onunla da […]

Zeytinyağli Ayşe Kadin Fasulyesi konusunun tamamını okuyun..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst