Zemin Kaplama Çözümleri

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Zemin Kaplama Çözümleri

attachment.php


Duvarlarınızın rengi ve mobilya seçimleriniz kadar, zemin kaplamalarınız da dekorasyonun önemli bir parçasıdır. Odalarınızı bir bütün olarak gösteren de bu üçünün uyumlu bir şekilde düşünülmüş olmasıdır zaten. Duvarlarınızı ve mobilyalarınızı hallettiyseniz sıra geldi zemin kaplamalarınıza...

attachment.php


İlk olarak kaplama yapacağınız alanları tespit etmeniz gerekiyor. Mutfak ve banyolarda daha çok seramik fayans ve mermer tercih edilir. Bunun sebebi nem oranının yüksekliği ve rutubet riski yüzünden parke tarzı zemin döşemelerinin zarar görmesidir. Temizliğin rahatça yapılabilmesi açısından da avantajlı olduğundan banyo ve mutfaklarda en çok seramik fayans kullanılır.

attachment.php


Oturma odası ve salon gibi ev halkının çok fazla girip çıktığı odalarda sağlam özellikte sert bir parke kaplaması kullanmanız tavsiyemizdir. Koyu renk bir ahşap parke, özellikle kiraz ağacı tonları tercih edilirse, odanın havasını son derece sofistike bir hale sokacak, mekan derinliğini arttıracaktır. Açık renklerde boyayacağınız duvarlarınız ve duvarlarınızla uyumlu renklerde alacağınız koltuklarınız da ferah bir ortam elde etme yolunda size yardımcı olacaktır. Parkelerinizin uzun ömürlü olması için de lamine parke yerine ahşap parke tercih edebilirsiniz.

attachment.php


Özellikle yeni doğmuş bir bebeğiniz varsa ve parkelerim toz tutmasın, mikrop barındırmasın diyorsanız size önerimiz bambu parkeler olacaktır. Çünkü bambu parkeler kir tutmaz, son derece hijyenik ve temizliği kolaydır. Ayrıca çok dayanıklı ve uzun ömürlüler de...

attachment.php


Parkelerinizin bakımıyla ilgili size bir püf nokta verelim: Mobilyalarınızın ve eşyalarınızın ayak kısımlarına keçe parçaları yapıştırırsanız parkelerinizin çizilmesini önlersiniz. Peki eşyalarımızın yerlerini değiştirmek istediğimizde ne yapacağız derseniz ona da bir önerimiz var: Eşyalarınızın altlarına koyacağınız bezlerle hem çok güç harcamadan onları çekmeniz kolaylaşır, hem de parkeleriniz yıpranmaz.
 

Ekli dosyalar

  • zemin.jpg
    zemin.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 32
  • zemin2.jpg
    zemin2.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 36
  • zemin3.jpg
    zemin3.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 33
  • zemin4.jpg
    zemin4.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 35
  • zemin5.jpg
    zemin5.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 31

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Teşekkürler canım. Benim evimde de hol, mutfak ve banyo fayans. Diğer odalar laminant kaplı :eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst