Zayıflamak İsteyenler Dikkat!

A

asisedef06

Misafir
Kilo vermek için spora yönelen kadınlar genellikle başarısızlığa sürüklenir. Yapılan bir araştırma bunu kanıtlar niteliktedir. Araştırmada sporun kadınların kilolarını korumalarında yardımcı olduğu fakat kilo verdirmediği ortaya çıkmıştır.

Araştırma 35 bini aşkın kadın üzerinde yapıldı ve analiz edilmesi 15 yılda tamamlandı. Sonuç olarak günde 1 saat egzersiz yapan kadınların kilo vermeyip kilo almadıkları yani var olan kilolarını korudukları anlaşıldı.

zay%C4%B1flamak-isteyenler-dikkat.jpg


Araştırmalardan elde edilen verilere göre düzenli ve sağlıklı beslenerek daha kolay kilo verilebilir. Sadece egzersiz yaparak kilo vermeye çalışmak yerine dengeli ve lif bakımından zengin besinlerle beslenerek kolayca kilo verilebilir.

Kilo vermek için dengeli ve sağlıklı beslenin. Verdiğiniz kiloları korumak içinse düzenli olarak spor yapın. Bu şekilde hem sağlıklı bir yaşam sürmüş olursunuz hem de fazla kilolarınızdan kurtulmuş olursunuz.

Her şeyden önce besin değeri yüksek yiyeceklerden yiyin. Bunun yanı sıra tokluk hissi yaşamamak için bol bol sebze ve meyve yiyin. Saatlerce spor yapmaktansa sanırım bu yöntemi uygulamak çok daha kolay.

zay%C4%B1flamak-isteyenler-dikkat..jpg
 

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Katılım
6 Aralık 2009
Mesajlar
2.437
Tepki
2.195
Puan
113
Yaş
40
Konum
kayseri
ben zaten yapmıyorum ama yapmayı çok istiyorum.zayıflamak için olmasada sıkılaşmak için spor şart...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst