Zayıflama Tüyoları

naz79

Daimi Üye
Katılım
4 Haziran 2010
Mesajlar
1.791
Tepki
2.225
Puan
113
Yaş
42
Konum
gaziantep


Mehmet Öz’ün “Siz Diyettesiniz” kitabının hayatımı baştan yapılandırdığı bir gerçek. Kitap size direktifler veren bir kalıptan uzak bir anlatım tarzını benimsemiş. Yalnızca size vücudunuzun nasıl çalıştığını anlatıyor. Beslenmeyi otomatikleştirmeyi öğretiyor. Gerisi size kalmış!


İşte Beslenme Tüyoları

Doymamış Yağlardan Korkmayın
Neredeyse hepimiz yağın kötü ve diyetleri zora sokan bir şey olduğunu düşünürüz. Ancak tüm yağlar değil, doymamış yağlar zararlıdır. Zeytinyağı, aksine doyma hissimizi güçlendirerek zayıflamamıza yardımcı olur. Ancak bol yağlı etler, tam yağlı süt ve süt ürünleri gibi gıdalarda bulunan doymamış yağlar beslenme düzenimizi ve vücudumuzun doğal işleyişini zora sokarlar.


Susuzlukla Açlığı Karıştırmayın
Susuzluk ve açlığın beynimizde aynı merkezde değerlendirildiğini biliyor muydunuz? Ben de Mehmet Öz’den öğrendim. Kendinizi aç hissettiğinizde önce 1 bardak su içip birkaç dakika bekleyin. Bakalım susamış mısınız yoksa acıkmış mısınız?


Alkol Tüketiminizi Dengeleyin
Günde 1 kadeh içki damarlarımız üzerinde koruyucu etkiye sahipken aşırı alkol duyma duygumuzu engeller.
 
H

Hera

Misafir
Önemli bilgiler bir tanesine çok çok dikkat etmem gerek benimm özellikle :) Ter attım :esse: 45 dk az önce böylece istediğim gibi herşeyi yiyebiliyorum TeşekkürLerrrr
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst