Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Senin bu doktorda cins sorsana kız boyunu ağırlığını bende USG fotoları var yazılı 151 Gr 315 Gr diye artarak gidiyor
kız bendede varda hıc agırlıgını olcmuyor bende anlamadım nıye olcmuyor ılk zamanlar haftam kucuk dıye olcmuyor dıye ses etmedım bu gıttıgımdede olcmezse sorucam bakalım

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Teşekkür ederim canım o bakan gözün güzelliği

Yok canım tabiki biliyorum sakınca hemen kilo alacağımı ama ben korumaya fena sayılmam 2016 da mezun olmuştum haziran gibi hamile kalana kadar korudum mesela evet korumak kolay değil ama ben öğrendim ;) çok şükür zaten iki hafta kadar sonra yeniden başlayacağım bu defa hedef 5 ler

Kiz senin boy kacti :)

Seyda94

Daimi Üye
Tepki
375
500 kusur mesaj coksukur bıttı kızlar pc den okumak daha zormus beynım dondu resmen ..

@Beynimobez yasim esıne cok gecmıs olsun
@Ayaklarımtam3kilo hosgeldın canım aramıza ve gecmıs olsun
@Ponibon hosgeldın ponıcım sende .. kız yoksa sende benım gıbı hamiş misin ihtimal var mı
@Mehlikatun sende hosgeldın cıtır mezun esınle ne zaman kavusma
@P.nrrr canım ınsallah gonlunuze gore bulursunuz .. ev bulma surecı gercekten sancılı bır donem. nerede oturuyordun sen sehır olarak

her eksı candır canım

bır daha fındık ezmesı yok kuzu :krnz:
erkekler cogunlugu vıcdan yoksunu oluyor canım helekı boyle ayrılık durumlarında ıclerınde kı seytanı dusunceler ortaya cıkıyor rabbım ablana yardım etsın ınsallah tez zamanda kavusur mınıgıne

cok guzel cnım

200 gramcık halledılır canım cumaya en az 1 gelır
kız senın hedef kac su rakamları gorsem dunyaları verırdır

sen halledersın kuzu
cok guzel eksı tebrık ederım canım
gorursun canım gorurusun

regldendır muhtemelen canım

okudum okudum gozlerım sası oldu dılegım :)
4. mu gelecek yoksa:krizz:

masallh tugcecim

aslında guzel olur gıbı canım

sorma seydacım pek kılo almadım ama aynaya bakınca duba gıbıyım:utangac:

cok gecmıs olsun canım :(

yok baharım ya cıldırmaya ramak kaldı acil yedek tel bulmam lazum:kötü:
ılk defa dun soyledı doktor agırlıgını 657 gram olmus

Yok be canım gayet iyi gidiyor kilon bence o büyüdüğü için olucak o kadar
evet gel gelelım benım kıza cuma gununden berı yazık yavrum ay popom dıye gezınıyr, anne popom acidi dıye aglayarak kucagıma gelıyor, naptıysam gecıremedım kabız mı yoksa kendısımı tutuyor anlayamadım . bezıne dokundurmaz oldu :(

Canım huma tam kaç yaşındaydı

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470
Ewet cnm ama bugun yine 68di :( ah ah korumasi ne zor dun bende bi kacamak yaptm ondna oldu ama bugun cok hafif bir gün gecircem insallah. Sen nasil bozdun kiz neler yidin de bakem :)

Ay cok gecmis olsun canim ya :( cok sükür iyimis smdi

Abooo naptin kiz öle hepten kafayi bozcan zaten hepsi baska bisi diyor :)
Korumak çok zor tatlım doğru bu aralar bende sabah diyete başlıyorum öğlen bozuyorum ne oldu bana anlamadım. Reglden canım aşırı tatlı istiyor iki gün önce bir paket çikolata bitirdim dikkat etmesem eski kiloma dönecem :sopa:

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
seno uzerındekı usengeclıgı kov canım bak daha cok uzun yolun var. kendı kendıne olumlama yap ben bugun cok enerjı doluyum dıye
Aynen canim oyle yada boyle sartlandirdim kendimi oflasamda poflasamda mecbur hareket edilecek simdi geldim parka yagmur atiyor biraz ama beni ilgilendirmiyo:teyzos::zipla:

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Off bu sogukta da hicbisey yapilmiyo arkedeş yaaa bende herife eliptik aldirayim ya evde bos bos otururken bile binerim demi yani bide hamile oldugumda falanda lazim olur uzun omurlu kullanirim ben baya nolacak ki sanki bu konuyu gundeme acilen getirmeliyim:harika: gecen sene buyuk kaynim demisti ama utanmistim birden oyle eve spor aleti alalim dediginde ne manyakmisim keske aldirsaydim o zaman iste insan bi tuhaf oluyo koca evinde ya amaann neyse ben bi herifi arayim da taksitle falan bisekilde ayarlasin :zipla:

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
evet gel gelelım benım kıza cuma gununden berı yazık yavrum ay popom dıye gezınıyr, anne popom acidi dıye aglayarak kucagıma gelıyor, naptıysam gecıremedım kabız mı yoksa kendısımı tutuyor anlayamadım . bezıne dokundurmaz oldu :(

nisan 2015 dogumlu canım 3 ü bitecek 4 den gun alacak sanırım
canım WC egitimnd geç kalmadun mi artık bezden rahatsız da oluyor olabilirim 26 ay en uygun ay biliyorsun hem ikinci gelmeden bu işi çözmen senin içinde büyük kolaylık

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470
@mefkurem ablam bugünden itibaren ben de menü yazayım artık. Ben üç gündür kendim saldım ama tasinmakla alakası yok mezun olduğum için biraz saldım ben değilse başka sebebi yok
Canım mezun olunca insan kilo verdim kurtuldum diye hafifliyor ve tatlı yağlı şeylere yöneliyor bende mezun olduğumda bu hatayı yaptım hemen alıyorsun dikkat et bende yarından itibaren menü yazacam menü yazmayınca kimse görmüyor yediğimi içtiğimi yiyim boşver diyor insan en iyisi menü yazmak böylece eleştiri gelecek diye daha dikkatli oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar