Afiyet olsun canım az daha Tut kendini azıcık kaldı hedefe
Bende öle diyorm canim yoksa coktan kactiydi ipin ucu
Ama bende biran önce 65i görmek istiyorm mezun olmak istiyorm
Afiyet olsun canım az daha Tut kendini azıcık kaldı hedefe
Mezuniyet gerçekten çok güzel bir duygu canım ya valla insanın bir yeri kalkıyor resmen.Bende öle diyorm canim yoksa coktan kactiydi ipin ucuesimde diyo artik yavas versende olur haftada yarim falan ver zorlama kendni
Ama bende biran önce 65i görmek istiyorm mezun olmak istiyorm
Mezuniyet gerçekten çok güzel bir duygu canım ya valla insanın bir yeri kalkıyor resmen.
Dün eşim diyor çok değiştin diye baya Bi belli etti bu defa hoşuna gittiğini
Kocaman aferin hemde dimi
Kuzum benim sorunum açlık değil fark etmişsindir menumerim 3 ogunlu tok tutacak şekilde porsiyonlardan oluşuyor
Ama şöyleki mesala 10 gün bozmadim diyelim sonra bı iştah patlaması oluyor ve yarın diyet yapicam yiyebildigini ye diye biri içimden söylüyor sanki,yada misafir gelecek yada önemli bir gün yada mutsuzum diyelim işte o zaman bütün konsantre bozuluyor stresle beraber ne yediğimi bilmeden yiyorumda yiyorum bunu cozemezsem hiç bir zaman korumayi basaramiycam
Bence o bağırsak hergun bosalmali
Kabuska çok iyi geliyor tavsiye ederim
Spor listemizz
Cuma + Cumartesi + Pazar + Pazartesi + Sali + Carsamba + Persembe
P.nrrr: 30 + 100 + 204 + -- + -- + -- + --
Nartanesi: 215 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ayyulduz: -- + 185 + -- + -- + -- + -- + --
KöyünDelisi: -- + 185 + -- + -- + -- + -- + --
Beyazpapaty.: -- + 136 + -- + -- + -- + -- + --
Ikra: 140 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Haydinnn Kizlar Spor'aaa
Yarin ara tarti sonra bi bakmisiz cuma gelmiss
Valla kocaman aferin sana tatlımmm
Canım bozma diye birşey yok bu yaşam şekli haline gelmezse her daim kilo alma potansiyelindeyiz. O patlamanın ya da stresin ya da misafirin gelmesinin kesinlikle yemeğimizi engellememesi gerekiyor. Bu da beyni doyurmaktan geçiyor. Yoksa yıllar boyu al ver al ver sürer gider.
Ahh kuzum bu aralar hiçbir şey işe yaramıyor. Çok zor birşeymiş meğer. Eski bağırsak sağlığımı çok özledim bolur söyleyin affetsin be ni dönsün bana
Aaa adım nerede benimmm
Tamam canım ya, şu isimler değiştiğinden beri karman çorman oldumKız habinar yasemin ben eşim kululu sana sormuştum ya neresinden diye
Aaa ailemize Bebiş mi geliyo yoksaYa kızlar reglm gecikti test yaptm bugğn negatif çıktı çok fena hastayım ilaç kullanamıyorum şüphelendiğim içindee
İnternete bağlı televizyon, ordan açınca kendimi arkadaşla spor yapıyor gibi hissediyorum, daha zevkli oluyor.Tvden mi izleyip yapiyosun lesliyi canim teline indirip bos zamanlarda yapsana ben indirdim gece gunduz hic farketmiyo acip yapiyorum
Ohh gez bakalım ablam, hafta içi eve kapanıyoruz zaten.Kizlar biz dunurlerden geldik
Simdide baska ydre gidiyoruz
Aksam gelirim
Sporun bitti de geldim gülüm. Dün akşam 10 dk eliptik:40 puanSpor listemizz
Cuma + Cumartesi + Pazar + Pazartesi + Sali + Carsamba + Persembe
P.nrrr: 30 + 100 + 204 + -- + -- + -- + --
Nartanesi: 215 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ayyulduz: -- + 185 + -- + -- + -- + -- + --
KöyünDelisi: -- + 185 + -- + -- + -- + -- + --
Beyazpapaty.: -- + 136 + -- + -- + -- + -- + --
Ikra: 140 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Haydinnn Kizlar Spor'aaa
Yarin ara tarti sonra bi bakmisiz cuma gelmiss
Geçmiş olsun canımKizlar yaa grip oldumm basim burnum bogazim cok agriyorr antibiyotik yerine limonla gecirmeye calisicam baska etkili bi yontem biliyor musunuz
Kız resimdekiler siz çok tatlısınız
Evet canım ben ve ufaklıkKız resimdekiler siz çok tatlısınız
Sagol ablacim hemen deniyecem allah razi olsunGeçmiş olsun canım
Bal karabiber karışımı boğaza iyi geliyor
1 baş soğanı 4e böl üstüne 1 kaşık bal dök kapalı bi kapta sabaha kadar beklet sabah çıkan su doğal antibiyotik şifa olur inşallah
Spor yapanlari ekledm sadce canim) sende yap ekliyimm ayipsin
Kizlar yaa grip oldumm basim burnum bogazim cok agriyorr antibiyotik yerine limonla gecirmeye calisicam baska etkili bi yontem biliyor musunuz