Cogumuzun nicki ayni cnmkızlar tanıdık varmı acaba merak etim
Ins.hem gonlunuze hemde kesenize gore bi yer bulursunuz cnmAyy kizlar bizde bugun biraz gezindik ev fiyatlari nolmus öyle ya of off nolcak bakalm. Bugun ev sahibini aradik hani nezaman yaptiriyorsun biz sogukdayiz kombi calismiyor diye adam diyorki ben onun elektrikten oldgnu düsünmüyorm sen galiba kombiye iyi baktiramadin, esim sinirlendi tabi artk baya sesi yuksellti 3 tane kombici cagrdik hep parasni biz ödedik. 2 aya cikiyoruz biz ayarla depositoyuda dedi adamda tamam dedi artk kesin cikicaz biz diyoduk enazindan su elektrigi yaptirsa bu sene yazida gecirsekde biraz daha para koysak kenara direk ev alsak diye smdi sanirkm kiraya cikcaz mecburen. Ev sahibimiz tam bi o.. cikti valla okadar sinirliyimki kendisine. Haftasonu kombi hic calismiyor hafta ici gün icinde calisiyor aksamlari gidiyor. baskalarinda kullanmasindan dolayi böyle sanirm
doyurucu bi salata yapki gozun kalmasin cnmherkese islak kek cok guzel bir kurabiye yaprak sarmasi yaptim kendim icinde salata yapacagim
happy zaten gitmisti digerlerine haber verilmedikiEkim canan happymay bide Mehlika kayip
Eylemde değil gene bilemediniz
Orda nikin ne seninkızlar tanıdık varmı acaba merak etim
Biliyorum bki ben msj atmıştım keşke görebilirseydilerdoyurucu bi salata yapki gozun kalmasin cnm
happy zaten gitmisti digerlerine haber verilmediki
Cananla eda icimi yakiyor
Ulasmanin bi yolu olsa keske
Canım benim RABBİM kolaylaştirsin gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallahAyy kizlar bizde bugun biraz gezindik ev fiyatlari nolmus öyle ya of off nolcak bakalm. Bugun ev sahibini aradik hani nezaman yaptiriyorsun biz sogukdayiz kombi calismiyor diye adam diyorki ben onun elektrikten oldgnu düsünmüyorm sen galiba kombiye iyi baktiramadin, esim sinirlendi tabi artk baya sesi yuksellti 3 tane kombici cagrdik hep parasni biz ödedik. 2 aya cikiyoruz biz ayarla depositoyuda dedi adamda tamam dedi artk kesin cikicaz biz diyoduk enazindan su elektrigi yaptirsa bu sene yazida gecirsekde biraz daha para koysak kenara direk ev alsak diye smdi sanirkm kiraya cikcaz mecburen. Ev sahibimiz tam bi o.. cikti valla okadar sinirliyimki kendisine. Haftasonu kombi hic calismiyor hafta ici gün icinde calisiyor aksamlari gidiyor. baskalarinda kullanmasindan dolayi böyle sanirm
Aaaa aycaaaa aaaaEylemde değil gene bilemediniz
Buna çok üzüldüm o yüzden kim olduğumu demiyecem işte
Ins.hem gonlunuze hemde kesenize gore bi yer bulursunuz cnm
Netten de bakin
Eylemde değil gene bilemediniz
Buna çok üzüldüm o yüzden kim olduğumu demiyecem işte
Amin insallah canim sagolCanım benim RABBİM kolaylaştirsin gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah
Meraba canım sen kimlerdensin kkde
Ay bi ablam bildi beni yaaaSon hakkimi kullaniyorum
Yasimmmmm
Ben bebislerimi tanimazmiyimAy bi ablam bildi beni yaaa
Hele köyün delisi ajan hemen afişe eder diyodum ama iş yokmuş ondada @KöyünDelisi