Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Aaa bizim "bu sefer ciddiyim poni" kiz ex rakibim benimm :mavis:
Naptin en son diyete niyet etmistin de, spora diyet etmistin felan falan hee tavuk mu evet evet cçoo güzel di dimi:krizz:haha
@Ponibon
Seviyom seni ponim:asikk:
Bn diyeti tutsamda diyet beni tutmuyo :saskin:
Bnde seni seviyom naptın kocişinle kavuştun mu tepkisini çok merak ediyorzz:öpücük:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.180
@bitter_im bu sorunun bir çözümü yok mu mesela onay kodu hotmail hesaplarına gelmiyor Gmail hesaplarına geliyor biz üye olana kadar çok ugrastik gmaile geldigini tesaduf fark edince patlama oldu hesaplarda haha bakiyorum sitede ziyaretçi çok fazla ama bence kesin onlarda üye olamıyorlar garip garip dışardan bakıyorlar yazık
Sorunu en kısa sürede çözeceğiz teşekkürler bildirim için.
İyi geceler.. :by:

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
Menü paylasayim bari unutmadan
Sabah 10 gibi
Bir yumurta bir dilim peynir 3 zeytin 4 çeri domatesi bir dilim tb ekmeği

Öğlen 14 gibi
6 kaşık kadar pırasa yemeği
Bir kase yoğurt

Akşam bir yumurtalı menemen
Bir bardak ayran
Doydummu ne yazikki doymadım

Su 3 lt
Spor leslie 3 135 @P.nrrr

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Gidip şu mısırı patlatayim adam beni kovmadan evden ekrana bakıp bakıp gülen karısına Allah hidayet versin demekten dilinde tüy bitti adamcağızın :D teli şarja takıyorum az konuşun bak okuması zor oluyor gece gece
İlk zamanlar benim adamada bı garip gelirdi simdi öyle bı alistiki son olan olayların akıbetini merak ettip soruyor bile naptınız diye:)

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Kizzz herkezi birbirne karisdirdn ya :haha: kiz senin hem nick hem isim degisince bende mala döndüm sen smdi warriorinside olan nigarsin dmi ama aslinda dil
Anacim bu dilek aylarca bizi bile kandirmis nigarim diye :))
Menüm:

10:00 1kahve az sütlü, 1 hurma

12:00 1,5tb ekmek, 1haslm yumurta, 1kk peynir, az salca, 2 dana jampon salam, domates biber kereviz

15:30 1 yesil elma, yarim portakal

18:00 1karnibahar pizza (karnibaharn 5/1 ile), bol Salata

20:30 :( dünden kalan tiramisu, bi anlik aklima düsmesiyle mideme indirdm cok pismanimm

2 fincan yesilcay
2 fincan kiraz sapi cayi
3lt Su
100 dk n.t.yürüyüs = 100p
Ahhh ahhh mis gibi menüye nazar degmis
Bunlarda hediyelerim :kavga: :sopa:

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Ayy n güzel hepimiz biraradayiz, işte bu gerçek takim olmanin en güzel kaniti.
Ya ben her güzel iltifat duydugumda size minnet duyuyorum içten içe, ve dualarimi gönderiyorum kalbimden,:kalp: en güzel hedeflerinize ulasin diye, cansiniz takim arkadaşlarım:asikk:
Benim içinde buradaki dostlarimin yeri çok çok ayrı cikarsiz bı arkadaşlık bu ,kilo konusunda kimseye anlatamazken derdimiz burda hiç yüzünü görmediğiniz aramızda km ler olan dostlarla yaşadıklarımızı hayellerimizi paylasmisiz çok güzel bir şey bu iyki varsıniz ya

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Bence yaprak hatta baya detaylı baktım :D

Kızıl sayılır abla kapandıktan sonra saçlar koyulasti biraz ama kaslar falan ebruli telden atayım mi havalı bir foto ;)

Bence kocan kapuskana likör katmış sana hastalığından Fatma kız ben :p başka başka isimler diye diye olmayan aklımızı da aldınız

Ne aldın bakayım ayakkabı kırmızı 17 punt mu yoksa

Ben de bakıyordum sözde ama kocaya mısır patlatmaya girdim mutfağa ttüttürdüm sonra size cevap yazmaya daldım :D
Siyah kumaş altına giyebilicegim kısa çizme aldım pek güzellik aramıyorum ayakkabı da artık rahat olsun yeter,genç kızken hep 1 numara küçük giyince yavrum ayak barmaklarim birbirlerinin içine geçti resmen yazık günah rahat etsinler artık:)

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Kizlar degistir kendini diye nicki vardi ismini bilmiyorm oda yok dmi aramizda. Bide emzikli merve varmi oda yok sankim. Aycada gelemedi heralde. Eylem ablayida göremedim
Edayla canana ulasamadik cnm hesaplari kapali bende cok uzgunum
Merve geldi burda
Ayca biliyor misafiri varmis daha gelmedi
Eylem üye olamamis yarin pc den tekrar denicek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar