Mehlikatun
Aktif Üye
- Tepki
- 160
Bn diyeti tutsamda diyet beni tutmuyoAaa bizim "bu sefer ciddiyim poni" kiz ex rakibim benimm
Naptin en son diyete niyet etmistin de, spora diyet etmistin felan falan hee tavuk mu evet evet cçoo güzel di dimi
@Ponibon
Seviyom seni ponim
Aa mezun arkadaşimm) hosbuldum canisim kiz kin hep sana ozenirdim, inanamazdim ama yasadim inanıyorum artik
![]()
))
Sorunu en kısa sürede çözeceğiz teşekkürler bildirim için.@bitter_im bu sorunun bir çözümü yok mu mesela onay kodu hotmail hesaplarına gelmiyor Gmail hesaplarına geliyor biz üye olana kadar çok ugrastik gmaile geldigini tesaduf fark edince patlama oldu hesaplardabakiyorum sitede ziyaretçi çok fazla ama bence kesin onlarda üye olamıyorlar garip garip dışardan bakıyorlar yazık
Kaybolacam diye sayfayı terkedemiyorum
Kız ben bulurum sizi çıkın dolaşınKaybolacam diye sayfayı terkedemiyorum
Gulmekte kolori yaktıriyormus çok çok gül emiAy sesli gülüyorum yaaa valla komşular gelecek kadın kafayı yedi diye
Benim herif o yüzden zayıf demekki bol bol gülerGulmekte kolori yaktıriyormus çok çok gül emi
Ben zaten kaybolursam buranın delisine goturuverin beni diycem senden başka deli olucagini sanmıyorumKız ben bulurum sizi çıkın dolaşın
İlk zamanlar benim adamada bı garip gelirdi simdi öyle bı alistiki son olan olayların akıbetini merak ettip soruyor bile naptınız diyeGidip şu mısırı patlatayim adam beni kovmadan evden ekrana bakıp bakıp gülen karısına Allah hidayet versin demekten dilinde tüy bitti adamcağızınteli şarja takıyorum az konuşun bak okuması zor oluyor gece gece
Yok be kuzum hasret kaldim,byandim tutustum, kocis gelicek az kaldi ama bana sor senBn diyeti tutsamda diyet beni tutmuyo
Bnde seni seviyom naptın kocişinle kavuştun mu tepkisini çok merak ediyorzz
Bı imkanı ni bulup hepsine ulaşırız zaman icindeKizlar degistir kendini diye nicki vardi ismini bilmiyorm oda yok dmi aramizda. Bide emzikli merve varmi oda yok sankim. Aycada gelemedi heralde. Eylem ablayida göremedim
Anacim bu dilek aylarca bizi bile kandirmis nigarim diyeKizzz herkezi birbirne karisdirdn yakiz senin hem nick hem isim degisince bende mala döndüm sen smdi warriorinside olan nigarsin dmi ama aslinda dil
Ahhh ahhh mis gibi menüye nazar degmisMenüm:
10:00 1kahve az sütlü, 1 hurma
12:00 1,5tb ekmek, 1haslm yumurta, 1kk peynir, az salca, 2 dana jampon salam, domates biber kereviz
15:30 1 yesil elma, yarim portakal
18:00 1karnibahar pizza (karnibaharn 5/1 ile), bol Salata
20:30dünden kalan tiramisu, bi anlik aklima düsmesiyle mideme indirdm cok pismanimm
2 fincan yesilcay
2 fincan kiraz sapi cayi
3lt Su
100 dk n.t.yürüyüs = 100p
Benim içinde buradaki dostlarimin yeri çok çok ayrı cikarsiz bı arkadaşlık bu ,kilo konusunda kimseye anlatamazken derdimiz burda hiç yüzünü görmediğiniz aramızda km ler olan dostlarla yaşadıklarımızı hayellerimizi paylasmisiz çok güzel bir şey bu iyki varsıniz yaAyy n güzel hepimiz biraradayiz, işte bu gerçek takim olmanin en güzel kaniti.
Ya ben her güzel iltifat duydugumda size minnet duyuyorum içten içe, ve dualarimi gönderiyorum kalbimden,en güzel hedeflerinize ulasin diye, cansiniz takim arkadaşlarım
Ne kizzzz haberim yok da 65 mi olmusumAmannninnnnn ooolalaalalaaaa
mefkuşumm senn nasil ilerledin hangi ara verdin ouwwww ayy ben sok ben iptal:cicek: tebrikleeer kaptanimm
Aaaa gercekmi bizde oyleymisizBenim köken yörük zaten
Siyah kumaş altına giyebilicegim kısa çizme aldım pek güzellik aramıyorum ayakkabı da artık rahat olsun yeter,genç kızken hep 1 numara küçük giyince yavrum ayak barmaklarim birbirlerinin içine geçti resmen yazık günah rahat etsinler artıkBence yaprak hatta baya detaylı baktım
Kızıl sayılır abla kapandıktan sonra saçlar koyulasti biraz ama kaslar falan ebruli telden atayım mi havalı bir foto
Bence kocan kapuskana likör katmış sana hastalığından Fatma kız benbaşka başka isimler diye diye olmayan aklımızı da aldınız
Ne aldın bakayım ayakkabı kırmızı 17 punt mu yoksa
Ben de bakıyordum sözde ama kocaya mısır patlatmaya girdim mutfağa ttüttürdüm sonra size cevap yazmaya daldım
Edayla canana ulasamadik cnm hesaplari kapali bende cok uzgunumKizlar degistir kendini diye nicki vardi ismini bilmiyorm oda yok dmi aramizda. Bide emzikli merve varmi oda yok sankim. Aycada gelemedi heralde. Eylem ablayida göremedim