Yurdum Polisi!

günce

Daimi Üye
Katılım
21 Ocak 2011
Mesajlar
473
Tepki
658
Puan
93
Konum
izmir
Lamba

Dün gece evime giderken, yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hakettirecek anons; " Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa ":kptmya:


Asabi Polis

Hareketli bir Bağdat Caddesi akşamında, polis abilerimiz rutin olduğu üzere devriye gezmektedir. Işıklarda müşteri bekleyen taksiye yaklaşır ve; " Ticari, bekleme yapma devam et" anonsu yapılır. Camdan eliyle ' 1 saniye ' işareti yapan taksiciye, ikinci ve çok manidar anons gelir ardından; " Ticari, benne pölümüye girme! Devam et dedik! ":kptmya:
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Asabi Polis

Hareketli bir Bağdat Caddesi akşamında, polis abilerimiz rutin olduğu üzere devriye gezmektedir. Işıklarda müşteri bekleyen taksiye yaklaşır ve; " Ticari, bekleme yapma devam et" anonsu yapılır. Camdan eliyle ' 1 saniye ' işareti yapan taksiciye, ikinci ve çok manidar anons gelir ardından; " Ticari, benne pölümüye girme! Devam et dedik!

:sutarafa::sutarafa:
 
G

guzelcem

Misafir
Şaka bir yana polisimizin elinden herşeyi aldılar sanki elleri mahkum neymiş efendim şu ab varya sırf oraya irmek için bu uygulama başlatılmış türk polisi orantılı güç kullanmasın:zopa::zopa:emeğine sağlık canısı yurdumun polisi işte:cokkomik:ALLAHIM devletimize polisimize askerimize zeval vermesin doğru yoldan ayırmasın...:panter::sinifsinif:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst