Malzemeler
Az yağlı yoğurt
1/4 fincan ince doğranmış yeşil soğan
2 çay kaşığı taze nane
1/2 çay kaşığı kimyon
1/4 çay kaşığı tuz
1/8 tatlı kaşığı karabiber
1 su bardağı kıyılmış salatalık
4 küçük derisiz, kemiksiz, tavuk göğsü
1/8 tatlı kaşığı karabiber(tavuk göğsü için)
Hazırlanışı
Orta boy bir kasede biber, yoğurt, yeşil soğan, nane, kimyon, tuzu birleştirin. Karışımın bir miktarını salatalıkla birleştirmek üzere ayırın.
Tavuk göğsünün üzerine 1/8 tatlı kaşığı kara biber serpin. 170 derece fırında 12-15 dakika ızgara modunda pişirin. Çıkarıp, hazırladığınız yoğurt karışımı ile fırçalayın ve tekrar fırına verin. kızarınca çıkartın.
Hazırladığınız sosa salatalıkları ilave edin.
Izgara tavukla birlikte servis yapın.
ALINTIDIR...