Yılmaz Erdoğan'ın Rüyası!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.646
Tepki
53.697
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Yılmaz Erdoğan'ın senarist ve yönetmenliğini yaptığı "Kelebeğin Rüyası" filmi için görkemli bir gala düzenlendi.
fft99_mf3052824.Jpeg


Yılmaz Erdoğan'ın merakla beklenen filmi "Kelebeğin Rüyası"nın galası dün akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı.

Hollywood filmlerini aratmayan gala gecesine ünlüler akın ederken görsel olarak hazırlanan şov görülmeye değerdi.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı galada Lütfi Kıdar'ın yoluna 40 adet gökyüzü tarayıcısı yerleştirildi. Gala girişi "Kelebeğin Rüyası" isimli ışıklı dekorla süslendi. Binanın önüne 10 metre genişliğinde 30 metre uzunluğunda bir koridor yerleştirildi. Binanın kokteyl alanında yer halı ile duvarlar kırmızı kadifelerle kaplanarak, filmden kareleri yansıtan tablolarla süslendi.

kelebegin-ruyasi-na-muhtesem-gala.jpg


GALAYA KLASİK ARABALARLA GELDİLER

Galaya oyuncular klasik otomobillerle geldi. Yağan aşırı yağmur nedeniyle oyuncular kırmızı halıda görevlilerin tuttuğu şemsiyelerle salona giriş yaptılar. Filmin oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan da ayrı ayrı klasik arabalarla galaya geldiler. Ayrılık dedikoduları çıkan Kenan Doğulu ve Beren Saat galaya el ele gelerek dedikodulara inat adeta gövde gösterisi yaptılar.

CEM YILMAZ EŞİYLE GELDİ

Yılmaz Erdoğan'ın yakın dostu ünlü şovmen Cem Yılmaz da eşi Ahu Yağtu ile galaya katılıp büyük bir sürpriz yaptı. Genelde galalara katılmayan ünlü şovmen neşeli tavırları ve espirirleriyle yine ilgi odağıydı.

22 ŞUBAT'TA SİNEMALARDA

Kelebeğin Rüyası'nda aşk, şiirin de hayatın da başrolünü üstleniyor. Film, şairlerin altın çağı olan yıllarda, İkinci Dünya Savaşı'nın gölgesinde adım adım gelişen bir aşkı anlatıyor. 'Kelebeğin Rüyası' 22 Şubat Cuma günü vizyona giriyor.

 
OP
bitter_im

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.646
Tepki
53.697
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Bende izlemeyi istiyorum makaracım olduğu için :gul:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst