Yılın magazin bombası

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Şahan Gökbakar'la Berrak Tüzünataç balkonda aşk sefası yaparken Fox'un Bizden Kaçmaz kameraları tarafından işte böyle görüntülendi.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Şahan Gökbakar ve Berrak Tüzünataç bütün gün boğazdaki bir teknede eğlenerek geçirdi. Sabaha doğru Berrak Tüzünataç'ın Beşiktaş'taki denize nazır evine gelen ikili sabahın ilk ışıklarında güneşin doğuşunu seyretmek için evine terasındaydı.

Berrak Tüzünataç elinde şarap kadehiyle balkonda belirdikten bir kaç saniye sonra yanına gelen Şahan Gökbakar'la öpüşmeye başladı.

Balkon sefasında samimiyet her geçen saniye arttı. Şahan Gökbakar bir ara Berrak Tüzünataç'ı belinden sararak boynundan öptükten sonra Titanic filmindeki o meşhur sahneyi anımsatan oldukça sıcak görüntüler yaşandı.

Nejat İşler'den kısa süre önce ayrılan Berrak Tüzünataç'la son günlerde ismi bir çok güzelle anılan Şahan Gökbakar'ın samimi görüntülerini saniye saniye tespit edildi. İkilinin şoke eden görüntüleri bu akşam 23:00'de Fox TV'de yayınlanacak.

Alıntıdır!

Ekli dosyalar

• yilin-magazin-bombasi-739136.Jpeg
    yilin-magazin-bombasi-739136.Jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 74
  • yilin-magazin-bombasi-739140.Jpeg
    yilin-magazin-bombasi-739140.Jpeg
    52,3 KB · Görüntüleme: 72
  • yilin-magazin-bombasi-739142.Jpeg
    yilin-magazin-bombasi-739142.Jpeg
    51,7 KB · Görüntüleme: 77
  • yilin-magazin-bombasi-739144.Jpeg
    yilin-magazin-bombasi-739144.Jpeg
    50 KB · Görüntüleme: 71

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
dün akşam izledim ben de şok oldum resmen saniye saniye çekmişler...bunların kavramında yatak odası die bişey yok sanırsam rezillik resmen bu şahan aştı kendini onla birlikte olan kızlara ne demeli onu hiç bilmiyorum...

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Ya bence bunlar için tek bir söz var;

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş:D:D

İkisi de birbirinden rezil -kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar