Yılbaşı Programı 2015!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Yeni Yıl Kapıda...

Uzun bir yılı geride bırakıyoruz. 2015'e ailenizle ve arkadaşlarınızla birlikte keyifli girmeniz için size harika önerilerimiz var.

Pop, elektronik, oldies, reggae, fasıl, rock... Hangi türü tercih ederseniz edin, sizin için dopdolu bir yılbaşı sayfası hazırladık. 31 Aralık gecesi evde televizyon karşısında uyuklamamak için planınızı şimdiden yapın ve biletlerinizi hemen alın.


Güral Sapanca Wellnes - Otel Yılbaşı Programı

5085.jpg


Linet Galası ile

Güral Sapanca 3 Gecelik Paket

İki Kişilik Odada kişi başı 1.248 TL'den
başlayan paket fiyatlarla

Güral Sapanca 2 Gecelik Paket

İki Kişilik Odada kişi başı 1.150 TL'den
başlayan paket fiyatlarla

Güral Sapanca 1 Gecelik Paket

İki Kişilik Odada kişi başı 1.150 TL'den
başlayan paket fiyatlarla

*Gülay ve Murat ile Başlayan yılbaşı Programı Linet ile devam edecektir.
*Gala Yemeğine 14 yaş ve üzerinde misafirlerimiz kabul edilmektedir.
*Galaya katılacak misafirlerimizin çocuklarına özel ayrı bir alanda açık büfe servisimiz olacaktır.

veya;

Grup Karnaval Galası ile

Güral Sapanca 3 Gecelik Paket
İki Kişilik Odada kişi başı 750 TL'den
başlayan paket fiyatlarla

Güral Sapanca 2 Gecelik Paket




İstanbul - HİLTON
J76aVo.jpg



Türkiye’nin en iyi prodüktör / DJ’leri ve Ece Seçkin 31 Aralık gecesi Hilton Convention Hall 2’de gerçekleştirilecek İstanbul’un en prestijli yılbaşında performans gösterecek.
Joy Grup organizatörlüğünde gerçekleşecek bu gecede muhteşem dans şovları ve daha birçok sürprizle İstanbul'un kalbi 31 Aralık'ta yılbaşı için özel hazırlanacak olan Hilton Convention Hall 2’de atacak.

90’ların sevilen parçası ‘ Sakin Ol ‘ ile son dönemin en iyi çıkış yapan DJ’lerinden biri olan DOĞUKAN MANÇO ile başlayacak bu gecede saatler 12’yi gösterdiğinde ise DJ -Prodüktörlük kavramını Türkiye'de zirveye taşıyan isimlerin başında gelen ve Türkiye’nin en iyi DJ’i olarak gösterilen OZAN DOĞULU kabin başında olacak.Hemen sonrasında ise ‘Bu ne ya ‘ , ‘Şok Oldum ve ‘Hoşuna mı Gidiyor’ şarkılarıyla kısa sürede çıkış yapan , başarı ve trend işlerle adından söz ettiren yeni kuşağın yakından takip ettiği Ece Seçkin sahne alacak .Gecenin ilerleyen saatlerinde ise elektropop & house tarzındaki düzenlemeleriyle pek çok kitlenin takibinde kalan ve ilk albümü PROJE ve son albümü PROJE 2 ile büyük çıkış yakalayan ERDEM KINAY kabinin başında olacak ve katılımcılarımıza unutulmaz bir gece yaşatacak.

THE MARMARA - TAKSİM

O3B0rQ.jpg


The Marmara Pera'da Konaklayan Misafirler Yeni Yıla 90'lar Partisiyle 'Merhaba' Diyecek

İstanbul'da kültür sanatın merkezi olan ve eğlencenin kalbinin attığı Beyoğlu'na bir dakikalık mesafede konumlanan The Marmara Pera, bu yıl da konuklarına eğlencenin ve lezzetin doruğa ulaştığı özel bir yeni yıl programı sunuyor.

Eski İstanbul'un nostaljik dokusunu, tarihini ve dinamik yapısını hissedebileceğiniz bölgede yer alan The Marmara Pera Cafe Marmara'da yeni yıl coşkuyla karşılanacak. Ödüllü şeflerin hazırlayacağı gala yemeğinin ardından, 90'ların en güzel şarkılarıyla 2015'in ilk dakikaları unutulmaz hale gelecek.

The Marmara Pera'nın değerli konuklarına sunduğu ayrıcaklıklar arasında, ertesi gün 13.30'a kadar yapılacak geç kahvaltı ve otelin müsaitliğine bağlı olarak geç çıkış imkanı yer alıyor. The Marmara Pera'nın panoramik Haliç manzaralı ısıtılmış sıcak havuzunda sıcak çikolata ikramı ise değerli konuklara yılın ilk gününü daha da keyifli hale getirecek.


WOW İSTANBUL HOTEL - AJDA PEKKAN

z2Y3G6.jpg


Ajda Pekkan ile WOW İstanbul'da Yılbaşı Galası

Türk Müziği'nin Süper Star'ı Ajda Pekkan muhteşem repertuvarı ve eşsiz sahne şovları ile yılbaşı gecesi WOW İstanbul Hotels & Convention Center'da sevenleri ile buluşuyor.

Ayrıca
Eda-Metin Özülkü,
Ferda Anıl Yarkın,
Sibel Alaş
ve
Hazım Körmükçü'den kurulu Ünlüler Orkestrası ve daha pek çok sürpriz unutulmaz bir yılbaşı gecesi WOW İstanbul'da.

Çok özel tatlardan oluşan gala yemeği ve ikramları ile yılbaşı geceniz hem eğlenceli hem de leziz tatlarla unutulmaz olacak.

Yılbaşında gala gecesine katılacak konuklar için WOW İstanbul ve WOW Airport Oteller'de özel fiyatlarla konaklama imkanı sunuluyor. WOW Istanbul otellerinde konaklama yapanlar 2015 yılının ilk sabahını leziz tatlardan oluşan zengin bir brunch keyfi ile karşılayacaklar.

BOGAZDA TEKNE TURU - İSTANBUL
Gp5BZ6.jpg



Yeni yıl eğlencenizi Boğaz’ın vazgeçilmezi Tekne Turunuz kalitesiyle doruklarda yaşayın. Eski yılın stresini muhteşem eğlence programlarımızla atarak, yeni yıla Boğaz’ın eşsiz sularında havai fişek gösterisi ile unutulmaz bir şekilde girin.

Canlı DJ performansı, Kokteyl menü, Yılbaşı Menüsü, Limitsiz Yerli İçki, Maske Şapka dağıtımı, Oryantal Show ve Özel Shot İkramları…

Program boyunca profesyonel ekibimiz ve güvenlik görevlilerimiz gecenizin en iyi şekilde geçmesini sağlayacaktır.

Teknemiz 3 katlı 42 metre boyundadır. Teknemizde ısıtma sistemimiz mevcuttur.

Son inşa kuralları ile uluslararası standartlarda inşa edilen teknemiz deniz sarsıntısını en aza indirdiğinden misafirlerine eşsiz bir tekne turu keyfi yaşatmaktadır.

YENİ YILI GÖKYÜZÜNDE KUTLA - QUBBE İSTANBUL

yAREGy.jpg


2015’i İstanbul'un en yüksek mekanı Qubbe İstanbul'da karşılayın!

Suat Ateşdağlı & Piny Fox

Yeni Yılı Gökyüzünde Kutla!

Yeni yılı dünyanın en yüksek 10 popüler mekanı arasında gösterilen Qubbe’de karşılayanlar, sabahın ilk ışıklarına kadar dans edecek, yılın en popüler şarkıları eşliğinde gecenin tadını çıkaracak. Geçtiğimiz sene yine Qubbe'de sahne alan ve kısa sürede biletleri tükenen gecenin bu seneki starları DJ Suat Ateşdağlı ve Piny Fox olacak.

Türkiye'nin en güçlü müzik adamı, sayısız albüme imza atmış ve dünyanın 100’den fazla ülkesinde performans göstermiş Dj'i Suat Ateşdağlı geceyi unutulmaz kılacak. Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan, Snow White ve Time Is Up şarkıları ile müzik listelerinde Top 10'a giren Piny Fox’un sahne alacağı gecede sürprizler bitmeyecek.

Ülkemizin son yıllarda yetiştirdiği en başarılı dj'lerinden Serkan Saruhan’ın resident dj’liğini üstleneceği Qubbe New Year Party'de yerinizde duramayacaksınız. Kendinizi gökyüzünde hissedeceğiniz bu yılbaşı partisi için yerinizi şimdiden ayırtın.


ANKARA HİLTONSA YENİ YIL PARTİSİ

6l89M7.jpg


Modern ve şık dizaynı ile sizleri karşılayacak olan Ankara HiltonSA Kavaklıdere Balo Salonu'nda yılbaşı gecesi eğlenceye doyacaksınız.

Gece boyu Dj Blood Brothers partinize eşlik ederken, 2015’i sınırsız eğlence ile karşılıyor olacaksınız.

Yılbaşında gala gecesine katılacak konuklar için Ankara HiltonSA’da özel fiyatlarla konaklama imkanı sunuluyor. Ankara HiltonSA’da konaklayan misafirler 2015 yılının ilk sabahını leziz tatlardan oluşan zengin bir brunch keyfi ile karşılayacaklar.

Bu geceyi sevdiklerinizle paylaşın, yeni yılı birlikte karşılayın.

MUHTEŞEM YILBAŞI - İZMİR ARENA

W6E0o2.jpg


Hit şarkılarıyla başarılı albümlere imza atan, son zamanlarda besteci ve yorumcu kimliğiyle müzik dünyanızda sizlere eşlik eden Tan Taşçı, 2015'i İzmir'in en gözde konser mekanlarından İzmir Arena'da karşılıyor.

Müzikseverler ve takipçilerince de uzun süredir beklenen İzmir konserinde; Tan Taşçı'nın duygusal şarkılarına kapılıp hep bir ağızdan eşlik ederken, kendinizi bir anda eğlenir ve dans eder halde bulacaksınız. İzmir Arena yılbaşı konseri için kadrosu genişletilen dans ekibinin özel sahne şovları ve zengin müzisyen kadrosunun eşliğinde Tan Taşçı, 31 Aralık gecesi İzmir Arena'da müzikseverlere hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir gece yaşatacak.


WONASİS RESORT YILBAŞI-ANTALYA

31P7g2.jpg


Aslı Güngör ve Soner Sarıkabadayı ile yeni yıla merhaba demek için Wonasis Aqua & Resort'e bekleniyorsunuz.

Bu Yılbaşı Biraz Sıradışı!
Aslı Güngör ve Soner Sarıkabadayı'nın sizler için hazırladığı muhteşem yılbaşı programını kaçırmayın. Ayrıca after party'de Dj Shenna ile sabahın ilk ışıklarına kadar muhteşem eğlence sürprizlerle devam edecek. Hemen yerinizi ayırtın, bu eğlence dolu programı kaçırmayın.

Program:
20.00 Kapı Açılış
21.30 Aslı Güngör
23.30 Soner Sarıkabadayı
01.45 Dj Shenna After Party
Oryantal ve sürpriz şovlar
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst