Merhabalar oğlumla birlikte yaptığımız kurabiye ev

İkea’dan aldık hazır

Yapılışı içinde yazıyor yapıştırıcı aldık bide.
Biz içine led ışık koyduk
Denemek isterseniz almayin çünkü sinir ediyor yaparken

(Reklamdegil)
Ekli dosyalar
Son düzenleme:

Kardanadama birde rahat çıksın diye merdivenmi yaptın a
İkea’dan aldık hazır
(Reklamdegil)
bırak nasıl çıkarsa çıksın a
kardan adam değil kız noel baba, bacadan araba falan atıcak yaKardanadama birde rahat çıksın diye merdivenmi yaptın abırak nasıl çıkarsa çıksın a

Aman iste ne yazdiysam uykulu akardan adam değil kız noel baba, bacadan araba falan atıcak ya

Nolcak kardanadamda g.t.n kaldırsın bir zahmet akardan adam değil kız noel baba, bacadan araba falan atıcak ya

Nolcak kardanadamda g.t.n kaldırsın bir zahmet a
h
hah
kopartıyorsun beni h

Bacadan girip üstünü kirletecekkardan adam değil kız noel baba, bacadan araba falan atıcak ya

Düşünceli hatun helikopter kiralasaydı da olur amaKardanadama birde rahat çıksın diye merdivenmi yaptın abırak nasıl çıkarsa çıksın a

aKardanadama birde rahat çıksın diye merdivenmi yaptın abırak nasıl çıkarsa çıksın a

eveeett kız ama oğlum ne kadar oynadı biliyormusun merdivenden indiriyor çıkarıyor noel babayı bayağ oynadı sonra yıkıldı tabi okadar hor kullandıki evi 
Biz zengin degiliz canımDüşünceli hatun helikopter kiralasaydı da olur ama

Bacadan girip üstünü kirletecek
Kağı bilmiyor mu cahil şey

yaaaa üfHeee atsın bugatti falankardan adam değil kız noel baba, bacadan araba falan atıcak ya

Sen kirli çıkın Kartepe’den aşağı salsaydınBiz zengin degiliz canım

Yılbaşı Masası konusunda evlere kurabiyeye yorum yazdım buraya damladım
İkea’dan aldık hazır
(Reklamdegil)
"Denemek isterseniz almayin çünkü sinir ediyor yaparken" deyip altına reklam değil demene çok güldüm ya
led ışık mıydı o ben tealight mum sanmıştım. Merdiveni siz mi yaptınız o da mı içinden çıktı çok şirin bir detayYılbaşı Masası konusunda evlere kurabiyeye yorum yazdım buraya damladım"Denemek isterseniz almayin çünkü sinir ediyor yaparken" deyip altına reklam değil demene çok güldüm ya
led ışık mıydı o ben tealight mum sanmıştım. Merdiveni siz mi yaptınız o da mı içinden çıktı çok şirin bir detay
ayyy öyle amaa yazık çok uğraştılar
evde sağlam bişey bulmak ne mümkün bimilyoncu gibi oldu herşey