Yılbaşı Kavanoz Süsleme -Bitter

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.172
img_4149-jpeg.50603

Merhabalar; :selam:
Bakliyat kavanozları süsledim.
Çok kolay ve evdeki malzemeler ilede yapabilirsiniz.

Malzemeler;
Kırmızı oje
Yapıştırıcı
Yılbaşı süsleri (minik)

Yapılışıda oldukça basit. Önce kurdele ile etrafını sarıp yapıştırdım. Minik süslerdende kapağına ve önüne yapıştırdım. Oje ilede kalpler yapmaya çalıştım.
Yeşil ojeniz varsa çam ağacı vs, yapabilirsiniz.
(Ben böyle dekor kullandım)​

Ekli dosyalar

• IMG_4156.jpeg
    4,5 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_4136.jpeg
    3,8 MB · Görüntüleme: 9
  • IMG_4149.jpeg
    4,3 MB · Görüntüleme: 42
OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.172
Çok şirin olmuşlar ya ellerine kollarına sağlık çocukların da ne ilgisini çekmiştir :puan: şu evin önündeki Noel Baba'nın tipine koptum çok şapşik bakmış :cokkomik:
Teşekkür ederim çoook çook hemde görsen benim oğlan tezgahtan inmiyor ışıkları açıyor kapatıyor benim taklidimi yapıyor haha çikolata şeker ne var ne yok yemek istiyor haha özellikle baston şekerlerimi :krizz:

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.114
Teşekkür ederim çoook çook hemde görsen benim oğlan tezgahtan inmiyor ışıkları açıyor kapatıyor benim taklidimi yapıyor haha çikolata şeker ne var ne yok yemek istiyor haha özellikle baston şekerlerimi :krizz:
Kıyamam ya ne mutlu etmişsindir kuzuyu :lili: yalnız o şekeri çikolatayı kazık kadar halimle ben de rahat bırakmam çocuk iyi bile dayanmış :D

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.172
Kıyamam ya ne mutlu etmişsindir kuzuyu :lili: yalnız o şekeri çikolatayı kazık kadar halimle ben de rahat bırakmam çocuk iyi bile dayanmış :D
:krizz: bugünde metal demire dolamak için yılbası şeysi aldık neysi kız bişeysi işte kardan adamlı ışıkla haha kurşun asker kalmamiş yakalayamadık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar