Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bn değilBana kim vermiş oy acaba a

Bn değilBana kim vermiş oy acaba a

Onu anladik naletBn değil
Ben kullanmadım dahaBana kim vermiş oy acaba a
kocana uyuz olduğum için sana verdimBana kim vermiş oy acaba a

hhakocana uyuz olduğum için sana verdimhha
ee Elif_Eylul Maya. Bitterçikilata'da gördüğüm kadarıyla çok sempatikler esprililer aynı zamanda sitede çok aktifler.Baktım işin içinden çıkamıyorum bir Friendssever olarak Rachel Green fotosuyla Maya.'ya gitti oyum :kendikendisinenekadarbilinçlibiroykullanımıallahsenietseacabadiyennkemojisi: 
Aşk olsun kalbimi kırdin bana vermeyipOyu kime atsam bilemedim birine atsam aklım diğerinde kalacaktı. Mügü candır uzun zamandır bir aradayız pek bir severim gönlümün daimi üyesiee Elif_Eylul Maya. Bitterçikilata'da gördüğüm kadarıyla çok sempatikler esprililer aynı zamanda sitede çok aktifler.Baktım işin içinden çıkamıyorum bir Friendssever olarak Rachel Green fotosuyla Maya.'ya gitti oyum :kendikendisinenekadarbilinçlibiroykullanımıallahsenietseacabadiyennkemojisi:
E bn ne yapam kimse vermemiş bana saba yine veren olduAşk olsun kalbimi kırdin bana vermeyip
E bn ne yapam kimse vermemiş bana saba yine veren oldu![]()

Olsun 3-5 kişiyiz nolcak hıh![]()
![]()
![]()
sanki 1500kisiyiz sitede a
aaa tam bizim sayımız kadar 
Bende seni çok seviyorumOyu kime atsam bilemedim birine atsam aklım diğerinde kalacaktı. Mügü candır uzun zamandır bir aradayız pek bir severim gönlümün daimi üyesiee Elif_Eylul Maya. Bitterçikilata'da gördüğüm kadarıyla çok sempatikler esprililer aynı zamanda sitede çok aktifler.Baktım işin içinden çıkamıyorum bir Friendssever olarak Rachel Green fotosuyla Maya.'ya gitti oyum :kendikendisinenekadarbilinçlibiroykullanımıallahsenietseacabadiyennkemojisi:

Oooo tebrikler mayalı poğcaAyın üyesi sizlerinde seçimiyle sevgili: @Maya. Oldu kendisini tebrik ediyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 44077
@Maya.Tebrikşşşş Ege ve annesiAyın üyesi sizlerinde seçimiyle sevgili: @Maya. Oldu kendisini tebrik ediyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 44077

Perşembe okuyan ben aNe partilemesi kızzz şekerimi ölçüyordumhhaah
yaa çok teşekkür ederiimmm pespembe olmuşuuummm oleeeyy
![]()
![]()