Yetenek Sizsiniz Türkiye

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
geçtiğimiz pazar günü ilk yarı finalini yapan yetenek sizsiniz türkiye'nin ilk finalistleri bilal göregen ve ramazan berkay oal oldu daha sonraki haftalarda 10 finalist daha belirlenecek ve büyük finalde tam 12 kişi ter dökecek

bu yarışmayı izleyenler varsa her konuda düşüncelerimizi burada paylaşalım

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Ben izliyorum:D:D

Berkay haketti; ama diğeri için aynı şeyi düşünmüyorum.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence orda doruk vardı çadırlı gösteriyi yapan bi de yabancı şarkı söyleyen kız vardı ikisi kazanmalıydı hadi onu bırak bilal kesindi zaten doruk kesin almlıydı elendi ya şok oldummmm bizim halkımız böyle işte

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Bence de yabancı şarkıyı söyleyen kız süperdi. Ben Berkay kesin gider diyordum zaten:D:D Gitti de finale. Çocuk deli hareketler yapıyor ya.:eek:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bilmem berkay hiç kafamdan geçmemişti tamam güzeldi ama 12de 2 kişi seçileceğinden benim favorim başkaydıııı:gitme:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evet bende heyecanla bekliyorum çok tuttum bu yarışmayı:eek::eek::eek: elemeleride hemen hemen hepsini izlemiştim ama şimdi daha heyecanlı

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.299
Bende kaçırmadan izliorum ilknurcum

bilmiyorum daha yetenekli olanlarda vardı

şok oldum ,onların seçildiğini görünce

bence acunların seçtikleri içindede çok daha yetenekli olanlar vardı

onlraı seçmeliydiler

örneğin 2 erkek dansçı vardı süperdi onlar

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evet fındığım özellikle telle oylamaya kalınca iş olmuyo aslında bi de kimin çevresi genişşe o daha çok oy alır sonuçta ben neden oy yani msj atayım durduk yerde dimi merakla bekliyorum valla öbür bölümleri de

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.299
parayı bilal alır ama

herkes çok sevdi

onu geçicek biri olacağını sanmıyorum ben

birde ameliyat olucam dedi ya tamam kesin alır

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Kızlar Bilal hiç haketmiyor. Hatta eşimle konuştuk bizim halkımız yeteneğe vermiyor hiçbir zaman.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.299
Arinam bilalin uydurmaları güzel şarkılara kendi özgünlüğünü katıyor ve araları renklendiriyor

ama daha yeteneklileri ar mıydı dersen evet çok daha yetenekliler vardı ve seçilmediler

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
İnşallah bundan sonraki elemelerde adil olunur. Ben Berkay'ın finale gitmesini istiyordum ama.. Çocuk gayet başarılı:eek:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.299

Yetenek Sizsiniz -Yarı Final-

yeteneksizsinizresimleri.jpg

Tarih: 2010-02-20 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yarışma

YENİ BÖLÜM
YARI FİNALDE MİSİNİZ?
‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’de Yarı final heyecanı sürüyor!!
Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran’dan oluşan jürisiyle şimdiye dek İstanbul, İzmit, Muğla, Çanakkale, Edirne, Malatya ve Erzurum’da ki elemelerde jüriden evet oyu alan birbirinden yetenekli yarışmacılar yarı finalde yarışmak için İstanbul’a gelmeye devam ediyorlar.
Daha önce jüriden evet alan yarışmacılar Acun ılıcalı ,Hülya Avşar Ve Ali Taran’ın karşısına gelecekler, eski performansları bir kez daha jüri tarafından değerlendirilecek yarışmacıların arasından 12 kişi Pazar akşamı yapılacak olan yarı finale kalmaya hak kazanacak.
Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren Türkiye’nin en çok izlenen yarışması haline gelen ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ Yarı Final öncesi Heyecanlı dakikaları, ile 20 Şubat Cumartesi saat 20:00’de Show Tv ekranlarında….

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.299

yetenek1.jpg

Tarih: 2010-02-21 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yarışma

CANLI (YARI FİNAL)
YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE

Acun Ilıcalı , Hülya Avşar ve Ali Taran’dan oluşan jürisiyle Yetenek Sizsiniz Türkiye’de Yarı Final heyecanı sürüyor….
Cumartesi akşamı Yarı final için EVET oyu olan 12 yarışmacı bu sefer Finale çıkmak için pazar akşamı canlı yayında tekrar jürinin karşısına çıkıyorlar.
Milyonları ekran başına kilitleyen yetenekli yarışmacılar hazırladıkları, nefes kesen, yepyeni performanslarıyla canlı yayında yeteneklerini sergileyecekler.
Gecenin sonunda biri halk oylamasıyla biri jürinin kararıyla olmak üzere 2 yarışmacı finale çıkacak.
Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren Türkiye’nin en çok izlenen yarışması haline gelen ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ yarı final bölümüyle 21 şubat pazar akşamı canlı yayınla saat 20:00 de Show Tv ekranlarında….

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.299

yetenek-sizsiniz-kaan-baybag-michael-jackson-dansi.jpg

Tarih: 2010-02-27 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yarışma

YENİ BÖLÜM
YARI FİNALDE MİSİNİZ?

‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’de Yarı final heyecanı sürüyor!!
Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran’dan oluşan jürisiyle şimdiye dek İstanbul, İzmit, Muğla, Çanakkale, Edirne, Malatya ve Erzurum’da ki elemelerde jüriden evet oyu alan birbirinden yetenekli yarışmacılar yarı finalde yarışmak için İstanbul’a gelmeye devam ediyorlar.
Daha önce jüriden evet alan yarışmacılar Acun ılıcalı ,Hülya Avşar Ve Ali Taran’ın karşısına gelecekler, eski performansları bir kez daha jüri tarafından değerlendirilecek yarışmacıların arasından 12 kişi Pazar akşamı yapılacak olan yarı finale kalmaya hak kazanacak.
Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren Türkiye’nin en çok izlenen yarışması haline gelen ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ Yarı Final öncesi Heyecanlı dakikaları, ile 27 Şubat Cumartesi saat 20:00’de Show Tv ekranlarında….

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.299
Tarih: 2010-02-28 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yarışma

[DM]video/xc8ege_bilal-avcı-uğur-karameşe-yarı-final_shortfilms[/DM]

CANLI (YARI FİNAL)
YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE
YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE’DE HEYECAN DORUKTA!..

Acun Ilıcalı , Hülya Avşar ve Ali Taran’dan oluşan jürisiyle Yetenek Sizsiniz Türkiye’de final adayları nefes kesen performanslarıyla tüm Türkiye’yi yine ekran başına kilitleyecekler.
Cumartesi akşamı Yarı final için EVET oyu olan 12 yarışmacı bu sefer Finale çıkmak için pazar akşamı canlı yayında tekrar jürinin karşısına çıkıyorlar.
Milyonları ekran başına kilitleyen yetenekli yarışmacılar hazırladıkları, nefes kesen, yepyeni performanslarıyla canlı yayında yeteneklerini sergileyecekler.
Gecenin sonunda biri halk oylamasıyla biri jürinin kararıyla olmak üzere 2 yarışmacı finale çıkacak.
Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren Türkiye’nin en çok izlenen yarışması haline gelen ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ yarı final bölümüyle 28 şubat pazar akşamı canlı yayınla saat 20:00 de Show Tv ekranlarında….

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bu bölüm süperdi herkes borulardan müzik yapan çocuk lastik kız onların gitemsine üzüldüm ama sonuçta 2 kişi seçilecek benim favorilerim kazandııı:teytey:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bu arada şiir okuyan adamdan acayip itici bi elektrik aldım bana aklından zoru avr gibi geldi nedense:)

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.299
Yarı Finalde Misiniz?

Tarih: 2010-03-13 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yarışma

[DM]video/xchsop_ilker-atak-yetenek-sizsiniz-michale_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
YARI FİNALDE MİSİNİZ?
YARI FİNAL ELEMELERİNİN 6. VE SON ETABI İÇİN NEFESLER TUTULDU...

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran’dan oluşan jürisiyle şimdiye dek İstanbul, İzmit, Muğla, Çanakkale, Edirne, Malatya ve Erzurum’da ki elemelerde jüriden evet oyu alan birbirinden yetenekli yarışmacıların son grubu yarı finalde yarışmak için jüri üyelerinin karşısına çıkıyorlar.
Daha önce jüriden evet alan yarışmacılar Acun ılıcalı ,Hülya Avşar Ve Ali Taran’ın karşısına gelecekler, eski performansları bir kez daha jüri tarafından değerlendirilecek yarışmacıların arasından 12 kişi Pazar akşamı yapılacak olan 6. ve son yarı finale kalmaya hak kazanacak.
Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren Türkiye’nin en çok izlenen yarışması haline gelen ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ Yarı Final öncesi Heyecanlı dakikaları, ile 13 Mart Cumartesi saat 20:00’de Show Tv ekranl

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar