Yerli 'Umutsuz Ev Kadınları'

flamingo

Daimi Üye
Katılım
25 Şubat 2009
Mesajlar
7.864
Tepki
6.630
Puan
113
Konum
-
soğuk bi duruşu var..
bu üç oyuncu arasında en iyisi evrim solmaz..
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
attachment.php


İşte Türk 'Umutsuz Ev Kadınları'

Fenomen dizi 'Umutsuz Ev Kadınları'nın Türkiye uyarlamasının kadrosu belli oldu

İşte Türk 'Umutsuz Ev Kadınları
Medyapım tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan 'Desperate Housewives' uyarlamasında, kadın başrollerden Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Songül Öden ve Bennu Yıldırımlar kesinleşirken, kadronun son kadın başrolünü de, son olarak 'Ömre Bedel' adlı diziyle ekranlara gelen Özge Özder kaptı.

Amerika’da kırmızı kıyafetle poz veren dizinin yıldızları Türkiye’de kadına şiddetin rengi mor kıyafetlerle afiş fotoğrafı çektirdi. Dizide Susan’ı Songül Öden, Bree’yi Bennu Yıldırımlar, Gabrielle’i Evrim Solmaz, Lynette’i Ceyda Düvenci, Edie’yi ise Özge Özder canlandıracak.

ERKEK BAŞROL SERHAT TUTUMLUER

Dizifilm'in haberine göre, dizinin erkek başrolü de belli oldu. 'Sahra'yla yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Serhat Tutumluer de izleyici karşısında olacak.

Eylül ayı itibariyle Pazar akşamları Kanal D ekranlarında olacak ve adı önümüzdeki hafta netleşecek olan uyarlama dizinin çekimlerine, 22 Ağustos'ta başlanması planlanıyor.

Dizinin dış çekimleri Küçükyalı'da, iç çekimler ise, 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' ve 'Keşanlı Ali Destanı' gibi yapımlara ev sahipliği yapan Beykoz Kundura'daki stüdyolarda yapılacak. Dizinin kıyafetlerini ise ünlü modacı Dilek Hanif hazırlayacak.
Habertürk
 

Ekli dosyalar

  • 658506_htmansetyeni.jpg
    658506_htmansetyeni.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 45

office

Daimi Üye
Katılım
4 Ekim 2010
Mesajlar
1.020
Tepki
1.158
Puan
113
Konum
California
biz hep böyle çakma Hollywood olarak dizi çekelim. hiç özgün birşeyimiz olmasın. ha gerçi bizim de kendimize özgü töre dizilerimiz var değil mi :D

bence bu dizi tutmaz..çünkü diziyi Türk aile yapısına uygun hale getiriceğiz diye katledeler..
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Valla bilmiyorum erken bitenler kervanına katılırsa aklınıza ben geleyim :) içimden öyle geldi valla :sirin: Fatmagül'ün en azından elle tutulur bir konusu var ama bunun işi biraz zor yabancı dizilerden olan uyarlamalar pek iyi sonuç vermiyor gibi inşallah bu öyle olmaz diyeyim de şaşırtsın beni...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst