Yeniyimm tanışalımm

pelincan

Yeni Üye
Tepki
20
merhaba bu sabah üye oldum hepinizle tanışıp arkadaş olmak isterim.şimdiden çok mutluyum.kendimi tanıtayım 2 çocuk annesi25 yaşında boluluyum.denizlide oturuyorum eşim şırnakta asker.
askeryolu bekliyorum şimdiden hepinize kucak dolusu sevgiler,selamlarr:eek:ynaa

OP
pelincan

pelincan

Yeni Üye
Tepki
20
sağol tatlım.bir yılımız daha var .sonra nasipse batı tayincisiyiz.ALLAHIM bütün askerlerimizin yardımcısı olsun

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.281
Batı tayincisi derken ne iş yapıyo canım eşin

bu arada aynı yaştayız,85 lisin sanırım

ama doğum tarihini kayıt olurken yanlış yazmışsın canım,34 gözüküyo

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
Merhaba,aramıza hoşgeldiniz:hhhhhh:
Rabbim sağ salim kavuştursun eşinizi siz inşallah,Rabbim çok büyük sabırlar versin..
O 2 yavrunuzun yanaklarından öpüyorum:eek:Allah(cc)bağışlasın.

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
merhaba bu sabah üye oldum hepinizle tanışıp arkadaş olmak isterim.şimdiden çok mutluyum.kendimi tanıtayım 2 çocuk annesi25 yaşında boluluyum.denizlide oturuyorum eşim şırnakta asker.
askeryolu bekliyorum şimdiden hepinize kucak dolusu sevgiler,selamlarr:eek:ynaa

sen şu sandoloz sakızcısı pelincansın demi hani diğer yerde ki:)hoş geldin aramıza.nası gidiyo zayıflama işleri.

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
evet canım benim.çok iyi gidiyor herkese tavsiye ederim

hala sandaloz mu kullanıyosun yoksa yeni bişiler var mı.sen benim nickimi hatırladın mı bilmiyorum ama baya bi takılıyoduk o form da.ilknur vardı 10 kg vermişti resim koymuştu felan.ay ne günlerdi dermişim:cokkomik:seni aramızda görmek güzel tekrar hoşgeldin:eek:

OP
pelincan

pelincan

Yeni Üye
Tepki
20
hala sandaloz mu kullanıyosun yoksa yeni bişiler var mı.sen benim nickimi hatırladın mı bilmiyorum ama baya bi takılıyoduk o form da.ilknur vardı 10 kg vermişti resim koymuştu felan.ay ne günlerdi dermişim:cokkomik:seni aramızda görmek güzel tekrar hoşgeldin:eek:

evet gerçekten çoketkili bir formül.

OP
pelincan

pelincan

Yeni Üye
Tepki
20

benim pelincann

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar