Yenilikçi duvar karoları

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Türkiye den dönerken aldığım Home Art isimli Türk dergisi sayesinde, Türkiye ye özel ve büyük ihtimalle bulmakta pekte zorlanmayacağınız birkaç yenilikten bahsetmek istiyorum. Dergide ki iki konu Kütayha seramiğin Versatile serisi ve Kale Grubu un Cube&Dot u. Bende bunlara ek olarak Vitra Karo dan yuvarlak mozaikleri ekledim ama benimki pek de yeni sayılmaz.

Öncelikle Cube&Dot tan bahsetmek istiyorum; Bu seride kendi tasarımınızı kendiniz yapabiliyorsunuz, dolayısıyla tamamen size özel ve başkasında görmeyeceğiniz bir mekana sahip oluyorsunuz. Tasarımlarınızı üzerinden yapabiliyorsunuz.Ayrıca daha geniş bilgi ve çeşitli fotoğraflar içinde yine ziyaret etmenizi öneririm. Bu fikir Tamer Nakışçı ya ait. Cube ve Dot tahmin edebileceğiniz üzere iki ayrı seri. Her bir seri duvar karosu vitrifiye ve banyo mobilyalarından oluşuyor.

Versatile serisine gelirsek; Tasarımcı Yiğit Özer in hazırladığı bu koleksiyon kullanıcıya geometri, fonksiyonellik ve uygulama çeşitliliğiyle birçok alternatif sunuyor. Axis ve Arc olmak üzere iki farklı modelde, mat ve parlak seçenekleri var ve beyaz, siyah, bordo, krem, kahverengi gibi renk seçeneklerine sahip.

Son olarak yuvarlak mozaiklere değineyim; Bu konuyu yazmada epeyce bir geride kalmışım bulduğum bir yazı 2008 de yazılmıştı
icon_smile.gif
Ama duymamış ve görmemiş olanlarınız varsa diye ve konuyla alakalı olduğundan yinede yazmak istedim. Penny Round mozaik karolar hem iç mekan hem dış mekan için uygulanıyor. Yuvarlar olmaları nedeniyle kare mozaiklere göre daha fonksiyoneller, uygulamak istediğiniz desenleri daha kolay uygulayabiliyor ve eğimli ve dairesel yüzeylerde daha rahat uygulanıyorlar. diğer renk seçeneklerini görebilirsiniz.


-alıntı-
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst