Yenik Düştük Birilerine….

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
BF78BE9845EE2963D2BEFF6F9AB0.jpg





Yenik Düştük Birilerine….
Başka bir gözle tanıştı gözlerim, yakında, dün gece… Sözsüz bir selamla başladı her şey. Aslında ortada selam da yoktu ama o ilk bakışlar var ya; selamdan çok davet!


Yenik Düştük Birilerine….
Az söz, çok anlam; kaçırılan gözler, çok kahkaha; az ışık, çok şarap; az kalabalık, sonunda yalnızlık….

Tuhaf bir sevişmeyle bağlandı bedenler ve hiç kimse kendi gibi değildi. Ben mesela, hiç böyle ürkek sevişmedim veya böyle fütursuz…

Tanımadığın bir adamla sevişirken neler geçiyor insanın aklından, bilemezsin! “Küçük göğüslerimi beğenecek mi?“ endişesi, “bir daha nasılsa görüşmeyiz boş ver, kendini sevişemeye ver” düşüncesi, ve daha neler neler….

Başka bedenlerde yitip gidiyoruz seninle. Adı ayrılık olan bir şeytan yüzünden, vazgeçiyoruz sevdadan. Sevda en çok buna üzülüyordur muhtemelen; sen ve ben artık onunla birleştirmiyoruz ellerimizi.

Aşktan sınıfta kaldık seninle, oysa edebiyatımızda iyiydi… Demek kendimizi güzel satmak içinmiş süslü cümlelerimiz. Ne sen, ne ben sevgi denilen onuru üstümüze giyemedik.

Çok mu zordu, bir sevdayı sarıp sarmalayamadık? Yenemedik egomuzu, gururumuzu parçalayamadık. Sen ve ben, sadece inadımızdan belki de, dönüp aramadık.

Şimdi sen başka kollarda, başka dudaklarda; başka ruj lekeleriyle kirlenmiş gömleğini yıkıyorsun. Hiç tanımadığın kadınlarla sadece sevişebilmek için kim bilir ne diller döküp, kendini nerelere düşürüyorsun?

Ben hiç tanımadığım yerlerde, bazen bir bar köşesinde, hiç tanımadığım ve sadece benimle sevişmek için dil döken adamlarla birlikte oluyorum. Ertesi sabahı görmeden kaçıyorum. Egom, onurum nerede? İnadın, gururun nerede? Ben neredeyim, sen nerede?

Yazık! Hatta yazıklar olsun ikimize de! Yenik düştük birilerine, yenik düştük birilerinde, yenik düştük birbirimize,
düştük birbirimize, düş-tük birbirimize….
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst