Yeni sezonun yeni yapımları ve ara verenleri

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
000.jpg

DİZİ SETLERİNE YAZ GELDİ

Yaz aylarının gelmesi dizi setlerini de etkiledi. Sezon boyunca reyting listelerini zorlayan yapımlar ekranlara veda etmeye başladı. Bazı diziler final bölümleriyle son kez ekrana geldi, bazıları yaz aylarında da 'devam' kararı aldı. Yapımcılar ise şimdiden yeni sezon için kolları sıvamaya başladı.

İşte izleyiciye veda eden o diziler ve yeni sezonun yeni yapımları...

03%20ADINI.jpg


ADINI FERİHA KOYDUM
Kapıcı kızı Feriha ile zengin bir ailenin oğlu olan Emir Sarrafoğlu'nun aşkını anlatan Adını Feriha Koydum Show Tv'de izleyici ile buluşuyor. Başrollerini Hazal Kaya, Vahide Gördüm, Çağatay Ulusoy ve Metin Çekmez'in paylaştığı dizi 24 Haziran'da sezon finali yapacak.

03%20FATMAGÜL.jpg


FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE
3 kişinin tecavüzüne uğradıktan sonra tüm hayatı alt-üst olan Fatmagül'ün hikayesinin anlatıldığı 'Fatmagül'ün suçu Ne' 16 Haziran'da sezon finali yaptı. Şaşırtıcı bir finalle tatile giren dizinin yeni bölümleri Eylül ayından itibaren ekranlarda olacak.




03%20ÖYLEBİR.jpg


ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ
Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki, bu akşam yayınlanacak olan 37'inci bölümü ile sezona veda edecek. Etkileyici bir finalle sezonu sonlandıran dizinin merak edilen tüm soruları eylül ayında yanıt bulacak.

03%20BEHZAT.jpg


BEHZAT Ç.
Bir Ankara Polisiyesi Behzat ç. 19 Haziran'da ekranlara gelen bölümüyle sezona veda etti. Başrolünü Erdal Beşikçioğlu'nun üstledniği dizi nefes kesen bölümleriyle yeni sezonda Star Tv ekranlarında olacak


03%20KARADAĞLAR.jpg


KARADAĞLAR
Karamazov Kardeşler'den uyarlanan Karadaağlar haziran ayı içerisinde sezon finali yapacak. Dizi önümüzdeki sezonda ise ekranlara geri dönecek.


03%20YAHŞİ%20CAZİBE.jpg


YAHŞİ CAZİBE
Atv'nin başarılı komedi dizisi Yahşi Cazibe, eylül ayından itibaren yeni bölümleriyle ekranlarda olacak.


03%20MUHTEŞEM.jpg


MUHTEŞEM YÜZYIL
Show Tv'nin tartışmalı dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl 22 Haziran'da ekranlara gelecek olan bölümü ile sezon finali yapacak.


03%20LALE%20DEVRİ.jpg


LALE DEVRİ
Yayın hayatına Show tv'de başlayan sonrasında ise Fox Tv ekranlarına transfer olan Lale Devri de sezon finali yapan dizilerden. Dizi Eylül ayından itibaren yeni bölümleriyle ekranlarda olacak.


03%20ÇOCUKLAR.jpg


ÇOCUKLAR DUYMASIN
7 yıl aradan sonra yeniden izleyici ile buluşan Çocuklar Duymasın, 29 Haziran'da sezon finali yapacak. Dizi Eylül ayından itibaren ise yeni bölümleriyle ekranda olacak.


03%20YER.jpg


YER GÖK AŞK
Başrollerini Murat Ünalmış ve Birce Akalay'ın paylaştığı 'Yer Gök Aşk' sezona erken veda eden yapımlardan. Dizi eylül ayından itibaren ekranlarda olacak.


03%20CANAN.jpg


CANAN
Gamze Özçelik'in uzun bir aradan sonra ekranlara döndüğü 'Canan' sezona veda etti. Dizi yeni sezonda ekranlarda olmaya devam edecek.

ARKA_12.jpg


ARKA SOKAKLAR
5 yıldır Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dün akşam sezon finali yaptı. Dizi eylül ayından itibaren yeni bölümleriyle ekranlarda olacak.

03%20PAPATYAM.jpg


PAPATYAM
Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Papatyam, sezona veda ediyor. Başrollerini Metin Akpınar ve Nilgün Kasapbaşoğlu'nun paylaştığı dizinin finali 21 Haziran'da. Papatyam yeni bölümleriyle Eylül ayından itibaren ekranlarda olacak.


KURT_1.jpg


KURTLAR VADİSİ
atv ekranlarında izleyici ile buluşan Kurtlar Vadisi sezonu kapatıyor. Dizi yeni sezonda TNT ekranlarında izleyici ile buluşacak.


02%20aşk%20ceza.jpg


ONLAR İÇİN FİNAL ZAMANI
AŞK VE CEZA
Reklamcı Yasemin ile aşiret ağası Savaş'ın hikayesini anlatan Aşk ve ceza iki sezondur atv ekranlarında izleyici ile buluşuyordu. Yayın hayatında 53 bölümü geride bırakan dizi, haziran ayı içerisinde final yapacak.


02%20küçük%20sırlar.jpg


KÜÇÜK SIRLAR
Yayın hayatına Kanal D’de başlayan ve sezon ortasında Star Tv’ye transfer olan gençlik dizisi ’Küçük Sırlar' ağustos ayında final yapacak.56'ıncı bölümde ekrana veda olacak dizinin oyuncuları final haberini twitter sayfasında duyurdular.


02-EZEL.jpg


EZEL
Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, cansu Dere, Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer'in paylaştığı 'Ezel' izleyiciye veda etti. Yayınlandığın günden bugüne büyük beğeni toplayan dizi 20 Haziran'da yayınlanan final bölümüyle son kez ekranlara geldi.


02%20DÜĞÜN.jpg


GÖNÜLÇELEN
Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin'in başrollerini paylaştığı Gönülçelen de izleyiciye veda ediyor. 24 Haziran Cuma günü yayınlanacak final bölümü ile ilgili olarak Cansel Elçin twitter sayfasına "Bugün çekimlerimin son günü. Tüm Gönülçelen ekibine tesekkür ederim. izleyecilere bugüne kadar verdiginiz destek için sonsuz tesekkürler" notunu yazdı.


02%20HANIM,.jpg


HANIMIN ÇİFTLİĞİ
Sezonun en iddialı yapımlarından olan Hanımın Çiftliği 17 Haziran'da ekranlara gelen bölümüyle izleyenlere veda etti. Dizinin final sahnesinde bütün karakterlerin sonu Güllü'nün ağzından teker teker anlatıldı.


02%20dürüye.jpg


DÜRÜYE'NİN GÜĞÜMLERİ
Başrollerini Emre Kınay, Uğur Çavuşoğlu ve İpek Tuzcuoğlu'nun paylaştığı dizi, haziran ayı içerisinde final yapacak.


02-UNUTULMAZ.jpg


UNUTULMAZ
Yaz dizisi olarak başlayan ve reytingler nedeniyle devam etme kararı alınan 'Unutulmaz' 2 sezondur atv ekranlarında izleyici ile buluşuyordu. Başrollerini Özlem Yılmaz ile Serhan Yavaş'ın paylaştığı ve Eda ile Harun'un bir türlü mutlu sona ulaşamayan aşklarının konu edildiği dizi için final zamanı geldi. Yayın hayatında 89 bölümü geride bırakan Unutulmaz, 29 Haziran'da son kez ekrana gelecek.


kavak-yelleri.jpg


YAZ AYLARINDA EKRANDALAR
KAVAK YELLERİ
Bir süredir çekimlerine ara verilen Kavak Yelleri, yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizi yaz sezonu boyunca ekranda olacak.

03%20TÖVBE.jpg


TÖVBELER TÖVBESİ
Tuba Ünsal ve Fulya zenginer'in rol aldığı dizi atv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. dizinin sezon finali yapıp yapmayacağı bilinmiyor.


03%20KARAKOL.jpg


KARAKOL
Show Tv'de ekranlara gelen Karakol dizisinin sezon finali yapmayacağı iddia ediliyor.


ann.jpg


SİHİRLİ ANNEM
5 yıl aradan sonra ekranlara geri dönen Sihirli Annem, yaz aylarında da ekranlarda olacak.


canım_1.jpg


CANIM BABAM
Mehmet Aslantuğ ve Özge Özberk'in başrollerini paylaştığı 'Canım Babam' yaz sezonunda da devam edecek.



ÜSKÜDAR'A GİDERKEN
Kanal D'nin iddialı dizisi Üsküdar'a Giderken de sezon finali yapmayan dizilerden.

Hürriyet
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01%20bizim%20yenge.jpg


YENİ SEZONDA İDDİALI YAPIMLAR

BİZİM YENGE
TMC'nin yapımcılığını üstlendiği, 'Bizim Yenge' Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.Dizinin başrollerini İlker Aksum, Şebnem Bozoklu ve Ayşenil Şamlıoğlu paylaşacak.


01%20KUZEY.jpg


KUZEY GÜNEY
Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından biri de Kuzey Güney. “Kaybedenler ******” filminin senaristliğini ve “Aşk ve Ceza” dizisinin yönetmenliğini yapan Mehmet Ada Öztekin’in yöneteceği dizinin çekimlerine ağustos ayında İstanbul’da başlanacak. Senaryosunu Melek Gençoğlu ile Ece Yörenç’in yazacağı dizinin başrolündeki iki kardeşten Kuzey’i Kıvanç Tatlıtuğ, Güney’i de Buğra Gülsoy canlandıracak.


01%20ANNELER%20VE%20KIZLARI.jpg


ANNELER VE KIZLARI
Star Tv yeni sezonu iddialı yapımlarla karşılayacak. Anneler ve Kızları isimli dizinin başrolünü Hanımın Çiftliği dizisindeki Halide rolüyle beğeni toplayan Ebru Özkan üstlenecek.


01%20AİLE%20KADINI.jpg


AİLE KADINI
Fahriye Evcen, yeni sezonda ‘Aile Kadını’ adlı dizi ile izleyici karşısına çıkacak. Geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan; ancak daha sonra başka bir hayatı seçen bir kadının öyküsünü anlatan dizide Evcen'e Cansel Elçin eşlik edecek.


01%20BİR%20ÇOCUK%20SEVDİM.jpg


BİR ÇOCUK SEVDİM
Bülent İnal ile Çetin Tekindor’un başrollerini paylaşacağı ve yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstleneceği “Bir Çocuk Sevdim” adlı dizi, yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak.


01%20dinle.jpg


DİNLE SEVGİLİ
İrem Altuğ ile Cem Kılıç'ın başrollerini paylaştığı dizi Fox Tv'de izleyici ile buluşacak.


01%20HACI%20YATMAZ.jpg


HACI YATMAZ
Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği 'Hacı Yatmaz' da başrolü Şafak Sezer ve Oya Başar paylaşacak. Dizinin senaryosunu Kemal Erdem kaleme alırken, yönetmenliğini ise Benim Annem Bir Melek adlı dizinin yönetmeni Derya Yaruç üstlenecek.


01%20KALBİM.jpg


KALBİM SENİ SEÇTİ
Yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini Hakan Gürtop'un üstlendiği "Kalbim Seni Seçti", atv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizinin kadrosu Sermiyan Midyat, Ebru Cündübeyoğlu, İdil Fırat ve Hülya Darcan gibi usta isimleri bir araya getiriyor.


iffet.jpg


İFFET
“Aşk - ı Memnu”dan sonra Müjde Ar’ın başrolünü oynadığı bir proje daha dizi film olacak. Senaryosunu Yavuz Turgul’un kaleme aldığı “İffet”, Gold Film’in patronu Faruk Turgut tarafından 28 yıl sonra dizi filme aktarılacak. Senaryo çalışmaları başlatılan dizide Ar’ın canlandırdığı İffet başta olmak üzere tüm karakterler için geniş bir cast çalışması yapılacak.

01%20SELVİ.jpg


SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM
Bir yeşilçam klasiği olan Selvi Boylu Al Yazmalım yeni sezonda dizi olarak izleyici karşısına çıkacak. Dizide Türkan Şoray'ın canlandırdığı Asya karakterine Özge Özpirinçci, Kadir İnanır'ın canlandığı İlyas rkarakterine ise Mert Fırat hayat verecek.Dizi atv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Hürriyet
 

enise_

Daimi Üye
Katılım
9 Mayıs 2011
Mesajlar
2.128
Tepki
1.923
Puan
113
Konum
Bursa
yeni başlayanlardan çoğuna bakmayı düşünüyorum:huhuu: teşekkürler canım:sirin:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst