Yeni Nesil Kozmetikler

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Yeni nesil kozmetikler başlı başına bir yıldız, makyaja güç veriyorlar ve kadına ihtişam katıyor.

attachment.php


Zıt Kutuplar

Ten rengi, makyajın tarzını belirliyor. Doğal ten rengini kullanmak sofistike bir duruş yaratır. Bronzluk ise daha seksi bir etki için tercih edilmeli. Yüz ve vücudumuz arasında ton farkı vardır. Yüz daha açıktır. O yüzden kullanacağınız fondöten cilt renginizden bir ton koyu olmalı. Bronz ten makyajında en büyük fark, fondöten üzerine kullandığınız pudradır. Tüm yüze bronz renkli pudrayı hafif fırça darbeleriyle dağıtın, yanak elmalarına ise yanık şeftali tonlarında bir allık geçin. Güneşte kalmışsınız efekti yaratılmalı. Fırçanın ucunda kalan allık fazlalığını göz kapaklarına dokundurun ancak, alın, çene ve burun bölgesine asla süremeyin.

Sıcak-soğuk Dengesi

Simli ve güçlü renkte farların, gün boyu dayanması ve bulaşmaması için makyaj altı bazı kullanılmalı. Herzaman gözleriniz başrolde olsun istiyorsanız, göz pınarlarına ışıltılı fildişi ve gri tonlrda kalem geçin. Her renk herkese yakışmaz, bunun için sıcak-soğuk dengesine dikkat edin. Cilt tonunuzun alt rengi önemli. Bronz makyajla zümrüt yeşili, bakır ve çikolata renkleri uyumludur. Sedefli dokular, bronz tene çok yakışır. Doğal tende ise lila, mavi ya da pembe tonları tercih edebilirsiniz.

Dokuların Gücü

Bu yıl renklerin yılı. Göz alıcı renkler dudaklarda da yerini alıyor. İçrerisinde simler olan parlatıcılar da aynı etkiyi yaratır. Parlatıcınızdan maksimum etkiyi almak için aynı tonlarda rujunuz üzerine sadece dudak ortalarına uygulamayı deneyin. Dudak kalemi, parlatıcının dudak kontürüne taşımasını, ince mimik çizgileri arasına dolmasını önler, ayrıca dudakları olduğundan biraz daha kalın gösterecektir.


Alıntıdır!
 

Ekli dosyalar

  • women-k.jpg
    women-k.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 44
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Rica ederim kızlar :hhhhhh:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst