Yeni İmajıyla Geliyor!

Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
fft2mm662047.jpg


Ayakligazete.com’un haberine göre; albüm fotoğrafları için Avrupa'nın en yüksek binası Sapphire'i tercih eden Hande Yener "Çok heyecanlıyım, 'Bana Anlat' çok güzel gidiyor" diyerek yeni albümü için olan heyecanını dile getirdi.
Fotoğraf çekimlerinin her zaman ki Hande Yener gibi farklı olacağını söyleyen Hande Yener "imajımı değiştirdim albüm için, bu farklılık bana enerji veriyor her zaman bunu yapacağım" dedi.

"İNANDIĞIM ŞEYLERİN PEŞİNİ ASLA BIRAKMAM"

Kendisini pop'un kraliçesi olarak adlandıran Hande Yener "Geçen albümüm de 6 ödül aldım. Bu albüm de kendimi resetledim, bu albüm de Tarkan'ı geçeceğim. Bayan rakipleri geçtim erkeklerle kapışıyorum" diyerek adeta rakiplerine meydan okudu.
Hande Yener'in bugüne kadar geldiği yolculuğun birçok kişiye cesaret verecek nitelikte olmasından dolayı kitaplara konu olması hakkında şunları söyledi "Bu çok gurur verici birşey, insanları cesaretlendirmek gerekiyor. Müzik yapacağım diye kafama koydum ve bunu yaptım. Vazgeçmedim, peşinden çok koştum. İnandığım bir şeyin peşini asla bırakmam."


YOLUNDAN GELENLERE MESAJ VERDİ

Tezgahtarlık yaptığı dönemlerden buraya gelmesinin çok uzun sürdüğünü ifade eden Hande Yener "ilk çıktığım günden beri bütün Türkiye'yi etkilemiştim. Şimdi geriye dönüp baktığımda iyi ki oralardan gelmişim, iyi ki zor elde etmişim. Nereden geldiğimi unutmuyorum ben. Bunlar herkese örnek olsun" diyerek onun yolundan gitmek isteyenlere mesajlar verdi.

AJDA VE SEZEN'İ ÖRNEK ALDI

Başlangıçta Ajda Pekkan ve Sezen Aksu'yu örnek aldığını da sözlerine ekleyen Hande Yener kendi düetleri dışında Ajda Pekkan ve Tarkan'ın "Yakar Geçerim" düetini ve Şebnem Ferah'la Nilüfer'in "Erkekler Ağlamaz" şarkısını beğendiğini ifade etti.
Son günlerde sanatçıların çoğunun tercih ettiği düetler hakkında "İki başarılı insanın ortak bir şey çıkarması çok güzel ve heyecanlı. Biz Sinan’la işimizin başarısını beraber bekledik" diyerek yaptığı düetteki heyecanını dile getirdi.

BAŞARISINI YALNIZLIĞA BORÇLU

Özel hayatına birisi girdiğinde başarısız olduğunu söyleyen Hande Yener başarısını hayatında biri olmamasına bağladığını ifade etti. Sinan Akçıl'la hakkında çıkan dedikodularla ilgili "Çok fazla çalışıyoruz birlikte. Müzik aşkımız çok fazla. Dert etmiyorum bunları" diyerek aralarında ki aşk dedikodularına açıklık getirdi.

fft7_mf662061.Jpeg


fft7_mf662062.Jpeg


fft7_mf662063.Jpeg


fft7_mf662054.Jpeg


fft7_mf662056.Jpeg

 

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
suskuna katiliyorum
kimi insan cirkinlesmek icin elinden geleni ardina koymuyo demekki:zonk:
sac rengi en azindan sarisinligina göre cok daha iyi
ama yinede fos............:zuzu::deli::eek:ky:
 

Eileithhyia

Daimi Üye
Katılım
28 Mart 2011
Mesajlar
570
Tepki
523
Puan
93
Yaş
38
Konum
Aydın
Allah'ım sen günah yazma; ama bu kadın kabus gibi ya:zonk::zonk: Her geçen gün de çirkinleşmeye devam ediyor:zonk: Böyle giderse korku filmlerinden fırlamış gibi olacak:)
 

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
7 Nisan 2011
Mesajlar
3.397
Tepki
3.765
Puan
113
Yaş
37
Konum
Eskişehir
tövbe tövbe hiç tipte yok ne yapsa yakışmıyoo işi çılgınlığa vurmuş işte ne yapsın olmayınca olmuyoo yaşta ilerledi tabi birde ...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst