Yeliz: "Allah Kalbine Göre Versin"

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Türk Pop Müziği'nin dev ismi Yeliz, EMI Müzik Türkiye etiketiyle piyasaya çıkacak olan albümü için geri sayımda! Prodüktörlüğünü Metin Özülkü ve Özgür Aras'ın üstlendiği, süpervizörlüğünü Yonca Evcimik'in yaptığı "Allah Kalbine Göre Versin" adlı yeni albümü ile sıkı bir dönüş gerçekleştirmeye hazırlanan Yeliz, ne kadar özel ve güçlü bir ses olduğunu bir kez daha kanıtlıyor...

Müzik dinleyicisinin özlediği yorum ve şarkılarla, sevenlerine beklenenden daha fazlasını vereceğine kesin gözüyle bakılan Yeliz'in yeni çalışması "Allah Kalbine Göre Versin" çok kısa bir süre sonra tüm müzik marketlerde!

1975 Eurovision Şarkı Yarışması Türkiye Finali'nde ikinci olan Yeliz, yarışmadan sonra yayımlanan 45’likleri ile Türk pop müziğinin en sevilen seslerinden biri olmuştur. Bir tarafında "Bu Ne Dünya" diğer tarafında "Yalan" isimli şarkıların yer aldığı 45'liği dönemin en çok satan plağı olur. 1978'den 1987'ye kadar arabesk ve fantezi müzik dalında çalışmalar yapan ve sonrasında müzik hayatına bir süre ara veren Yeliz, 2007 yılında "Haykırdım Sessizce" isimli albümü ile müziğe geri dönmüştür.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst