Yarışmaya çok gerek yok ben hep birinci olurumdaUzun zamandır yarışma yapmıyorduk istek üzerine yeniden başlayalım dedik ama sadece 2 kişi katıldıbelki ilerde bir yemek yarışması yapabiliriz
Şaka bir yana çok sevinirim özellikle yemek yarışmasına

Yarışmaya çok gerek yok ben hep birinci olurumdaUzun zamandır yarışma yapmıyorduk istek üzerine yeniden başlayalım dedik ama sadece 2 kişi katıldıbelki ilerde bir yemek yarışması yapabiliriz
yaaaaaaaaaaa özgeeeeeeeeeeeeeeeBeni de hafife almayın 10 senem yollarda geçti başlayayım mı
Yollama beni yollarım seniiii
Yıllar gidişime kızlar gülüşüme hastaaaaa
Şöfersin dediler kızı vermedileerrr (buradaki şöfer dikkat edelim)
Sen kalbimde batan güneş ben yollarda çilekeş
İstanbul Ankara 6 saat sana olan sevgim 24 saat
Karayollaeında değil senin kollarında öleyim
Öyle bir sihirbazın ki gülüm beni bile kaybettin
Daha devm edim miiiii
@Miu kız az gelde bunları oku @eflalim sen de sen de
Bana özelden yollarsan yarışmacı olabilirsin ama kimin hangi sözü yolladığının belli olmaması lazım buradan açık olarak yazma
Çok aceleci olabilirim minnoş adminimKim olduğunu belli etmeden bana özelden bir tane söz ya da sözün fotosunu yollasaydın 3.yarışmacı adayımız olurdun
Hahahhha o da yeter benim instada dikiz arkası yazıları bile var kendimi aşıp ya, ı üretiodum o derece severim kamyoncu abileriBen bi tek babam sağolsun u biliyorum
Mium sana ithaf en bunu seçtimyaaaaaaaaaaa özgeeeeeeeeeeeeeee
bayılırım kamyon arkası sözlere
geliyorum bekleyin beni
kamyoncu dayılarla bi samimi olayım öğrenip geliyorum
Burası ne ola kiYarışmaya çok gerek yok ben hep birinci olurumdaama diğer arkadaşlar da şansını denemek isterse katılsınlar tabi
@hippotalamus
Şaka bir yana çok sevinirim özellikle yemek yarışmasına
Mium sana ithaf en bunu seçtim
Karayollaeında değil senin kollarında öleyim uleeennn
Noluyo beeeben buldum bileee
katıldım bileeeeeeeeeeeee
Hızlı şöfer bayılırımHahahhha o da yeter benim instada dikiz arkası yazıları bile var kendimi aşıp ya, ı üretiodum o derece severim kamyoncu abileri
Ne verelim ablamaBurası ne ola kiben de yemek yarışması istiyorum ama ödüllü olsun
Olmaz siz kardeşsinizevlenelim mi?
Bembeyaz Kare tabakNe verelim ablama
Ya nerde yarışmaaa??Katıldınız mı yarışmaya?
yaaaannnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiii
Yine de siz bilirsiniz ama ben kazanacağım nasılsa boşuna uğraşmayın
Kuzu kamyon arkası sözleri yarışması. anlattı ya admin.Ya nerde yarışmaaa??
Ama ben evliyim napucuk kuma gelsene sen kocama kuma olarak alim senievlenelim mi?
Haa tamam...Kuzu kamyon arkası sözleri yarışması. anlattı ya admin.
1 tane bulup özel mesaj olarak atıyorsun admine. kimin ne gönderdiği belli olmamalıymış
Ama ben evliyim napucuk kuma gelsene sen kocama kuma olarak alim seni