Yarışmada Nihat Doğan'ı akrep soktu

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
13088026.jpg

Nihat Doğan'ı akrep soktu

Ünlüler ilk oyunun galibi
Ünlüler - Gönüllüler yarışmasının ilk yayını ve ilk oyunu dün gece ekrana geldi. Nihat Doğan, Pascal Nouma, Derya Büyükuncu, Ebru Destan, Asena, Özge Ulusoy ve Zeynep Tunuslu'nun yarıştığı yarışma büyük ilgi gördü. Ünlülerin helikopterden atılıp adaya yüzmeleriyle başlayan yarışmada Ünlüler takımının kaptanı Derya Büyükuncu olmasına rağmen Nihat Doğan kontrolü ele geçirdi.

Ünlüler Derya Büyükuncu'nun kaptanlığında yarışmayı rahat kazanırken Nihat Doğan yarışma sonrası sevinç gözyaşlarına boğulup " "Şöhret sandın karamürsel sepeti mi sandın kardeşim " dedi.

Gönüllüler takımı ise ilginç karakterlerden oluşuyordu. Girne Amerikan Üniversitesi'nde öğrenci olan Taner rahat ve tuhaf tavırlarıyla ilgi ve tepki çeken isim olurken, ilk günden birbirine giren takım üyelerinin 55 günü nasıl tamamlayacağı merak konusu oldu.
Nihat Doğan'ın espirileri de geceye damga vurdu
- Survivor bizim namusumuz -
-"Hacı Abi.." - Bizim hayatımız olmuş Strateji -
-"işte ilk insanlar gibi pişik yiyeceğiz." hamur kızartmasından bahsediyor.
- Bizim arabamızda geri vites yok - Denizi zaten bekliyorduk - Bütün arkadaşlarımızın içinde başka bir power olacağını biliyorum.
Nihat Doğan'ın akrep soktu

Daha önce adaya gitmeden önce " Yılan görürsem adayı terk ederim" diyen Nihat Doğan'ı yarışmanın ikinci günü akrep soktu.

Hürriyet

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Hahaha:cokkomik:istemediğin çiçek burnunda bitermiş Nihat Doğan'ın başına böyle birşeyin geliceğini biliyordum ya gerçek yada reyting için yapılan bir kurgudur diye düşünmeden geçemedim şimdi:eek:ky:

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Adam ayaklı facia resmen:zonk: Yarışmaya giderkenki konuşmasını gördüm nette izledim bi; ama öldüm resmen:deli: Yok vatanımdan ayrı kalacağım için çok üzgünüm ve de duyguluyum, yok vatanımı size emanet ediyorum malum ülkenin durumu kötü ülke size emanet, yok döndüğümde güzel ve aydınlık bir ülke bulmak istiyorum ve bunun gibi sözler:deli: Karnıma ağrı girdi izerken ya!!!

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
esime anlatdim da

diyoki akrepe bisi olmus mu ölmüsmü :)))))))))))))

Bu saatten sonra yaşayamaz o anda ölmediysede sonradan kendi kendini sokup intihar etmiş olabilir :bayil: garibin aklı şaşmıştır valla bula bula N.Doğan'ı bulmuş yavrucak :cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar